Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rosemaryinblog

Marketing

Aloha from hell

Upravo me zvala sestrična, tek se probudila i sređuje dojmove s koncerta. Da, TOG koncerta. Kako se u javnosti naše male države digla cijela frka oko dolaska "Antikrista", osjećam da i ja moram štogod napisati o najgoroj noćnoj mori svih naših svećenika i dobročinitelja općenito.
Nikakvih ekscesa, trganja psića ili vađenja rebra. Samo nekoliko tisuća mladih odjevenih u crno sa željom za dobrim provodom. I da malo izbace roditelje i mjesnog popa iz takta. Sestrična zaključuje da je bilo ok,osim činjenice da je Mansonov koncert bio prekratak i, vječni problem Arene, pretih.
Ono što oduševljava su vjernici koji su se molili za mlade na koncertu. Da im Marilyn Manson ne zaposjedne čiste i neokaljane dušice. Što bi tu čovjek s malo zdravog razuma mogao zaključiti? Da je ova naša zajednica toliko zatucana da se moli za ljude koji odlaze na rock koncert?! Trebali su organizirati lomaču pa da uklone sve fanove američke napasti. Jednog po jednog.
Čemu sve to? Hrvati zaista žele da im se po stageovima motaju samo turbo-folk balkanske "zvijezde" i nekvalitetne wanna-be pjevačice a la Anastacia? Onda bismo bili uzorna državica za idilične obitelji sa bijelim labradorom?
Nisam neki osobiti obožavatelj Marilyna Mansona ali svakako nisam kompetentna osoba za govorenje da se show ne treba održati, za razliku od nekih svojih vršnjaka koji su na televiziji prosvjedovali protiv njega.

Post je objavljen 23.08.2005. u 17:19 sati.