Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Javljam se iz Beča...
.

...moš mislit! :)

Putovnica mi istekla 17.8. i skoro sam katastrofalno zeznuo jako mi dragu osobu, ona u 13 sati ima u Beču razgovor za posao.

Ispalo je dobro, 4 aviona voze za Beč...ovu noć sam proveo gledajući najbolje kombinacije, vlak nikako, svi stižu poslije 14h, bus ima jedan u 6 ujutro ali je totalno knap...dva aviona idu u 8:10 i stižu u 9:05, a dva idu u 8:40 i stižu u 9:35! Ti avioni su čudo, razmišljam da si kupim jedan :D

Trudio bih se javljati svakoj zemlji u koju ulazim, i ako bi bila oluja slušao bih stričeka kontrolora...ma slušao bih ga svakako! I vezao bih pojas! Može mama?


:-)

Znate li zakaj je blog u banani? Maknuli su me sa cool liste pa je nastupila virtualna oluja, uskoro idem po svog tatu...HAHAHAHA (Ak ne kužite foru onda niste pročitali KRONA, što čekate! Pročitajte i komentirajte ga, malo van je niže! Dao bih vam link al' je blog u banani. Ja bih upravu bloga stavio na almost fresh listu! I ne bih im dao da mogu stavljati slike na svoj blog, sigurno bi našli načina da nam sruše server...LOL :))


UPDATE..blog ipak proradio u ovo malo što tipkah...ipak bih im dao da stavljaju slike :D
A link na Krona je cijela ova rečenica!

Voli vas vaš Ddadd

Post je objavljen 23.08.2005. u 11:54 sati.