Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubek

Marketing

Mansonov koncert će se održati!

Organizator gostovanja Marilyna Mansona, udruga United, demantirala je napis u jučerašnjem broju Jutarnjeg lista da bi koncert u Areni mogao biti zabranjen.

Marilyn Manson je u vezi cijelog slučaja rekao da nema tih novaca kojim bi mogli platiti njegovo nenastupanje, kako mu je iznimno zadovoljstvo nastupiti u tako prekrasnom ambijentu kakva je Arena. Oponentima njegova nastupa poručio je neka ne posjete koncert ako im se ne sviđa njegov izgled, muzika i stavovi, ali neka ne brane nastup jednog običnog rock and roll artista s bandom i ne preuveličavaju njegov utjecaj.

"Ako su vaša vjerovanja stvarno toliko krhka da se bojite kako bih ih ja, jedna osoba, jedan umjetnik s bendom, mogao svojim dolaskom ugroziti, onda se dobro zapitajte u što i kako vi to zapravo vjerujete", naglasio je Manson.

Organizatori Mansonovog koncerta podsjećaju da je on u sklopu rasprodate evropske koncertne turneje 2005. uz Hrvatsku posjetio ili će tek posjetiti Francusku, Švicarsku, Belgiju, Mađarsku, Nizozemsku, Veliku Britaniju, Irsku. Među nabrojenim zemljama su i one koje, poput Hrvatske, imaju većinski udio katolika u stanovništvu, pa ipak nigdje osim kod nas nije bilo pokušaja da se nastup američkog umjetnika zabrani.

Bezopasnost nastupa Marilyn Mansona dokazuje i veliki interes te podrška medijskih pokrovitelja i partnera (Večernji list, Otvoreni radio, Bravo, Klik, Glas Istre, Internet Monitor, Iskon Internet, 24 sata,...) koji su se odazvali reklamiranju i podršci nastupa Marilyn Mansona, prepoznajući u njegovu koncertu samo bonus za Pulu kao modernu i demokratičnu turističku meku Istre i Hrvatske

Manson će svirati! Karte se prodaju po univerzalnoj cijeni prilagođenoj kupovnoj moći domaće publike - od 199 kuna!!!

Post je objavljen 21.08.2005. u 17:48 sati.