Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/riandworld

Marketing

Vježbica...

Image Hosted by ImageShack.us

Dakle, vježbam malo da bih ubuduće mogla postaviti svoje slikice... da vidimo kako je uspjelo ovo !
Naime, danas ujutro sam si kupile nove sunčane naočale (kod mog frenda iz osnovne škole koji je optičar), isti ovakav Givenchyjev ovogodišnji model samo u crnoj boji...sniženo, vrlo razumna cijena, pa sam bez grižnje savjesti popeglala moju revolving karticu...

Popdne sam bila kod V.,koja se osjeća dobro. Zahvat (laparoskopski) je protekao u redu, nije bila potrebna resekcija jajovoda već samo odvajanje priraslica u koje se plod ukopao, tako da ne bi trebalo biti problema za daljnje trudnoće. Hvala Bogu! Jako se razveselila buketu od žutih ljiljana i ruža, sa ubačenim sušenim suncokretima, koji sam joj donijela.

Poslije sam mami išla napraviti špežu, što će reći da sam skitala po trgovačkim centrima...i na moje veliko iznenađenje, u Getrou našla lijepi vrlo svijetlo zeleni ceker od morske trave sa okruglim drvenim ručkama - za samo 49,99 kuna! No, zato je paketić matovilca u Plodinama, 100 grama, naravno uvoz iz Italije (jer smo mi valjda preglupi za uzgojit matovilac, ubrati ga, očistiti i zapakirati, ovdje u Hrvatskoj), koštao 20 kuna. Ipak,u prilog tome da nije baš sve tako crno govori i činjenica da sam našla u Billi prekrasne svježe shiitake gljive, naš proizvod, iz Dubrave, po cijeni od oko 14 kuna za 100 grama, što je 5-6 lijepih, zdravih gljiva srednje veličine. Cijena im je tek nešto malo veća od cijene šampinjona.

Navečer je počelo grmjeti i sijevati...no nevera nas je prošla. Sada samo puše i malo je zahladilo...
Dosta vježbice, da vidim kako je ovo ispalo...

Update : baš sam zadovoljna. Učim, učim...


Post je objavljen 21.08.2005. u 00:01 sati.