Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Izija govno

Neki bi rekli - reka pa poreka. Neki bi rekli – obećanje ludom radovanje. Neki bi rekli – sam je sebi uskočija u usta. Neki bi rekli – jeben ti benzin i ko ga je izmislija i jeben ti i državu i INU i lažljivog Njega! A neki bi rekli i – nije ni On kriv, cijenu nafte diktira svjetsko tržište. Neki bi rekli – tu On ništa ne može, makroekonomski trendovi odražavaju se na mikroekonomije kao što je naša rvacka (rekla bi sad šta je i kome nešto mikro). Neki bi rekli - nije Mu lako, nije lako bit D premijer.
Ali znate šta – Modesti ne žali premijera. Ne žalim te ništa moj DrIvo. Isto ka´i Sharon šta ove židovske naseljenike iseljava di ih je prije naseljava. Ništa ja takve političare ne žalim. Znali su oni šta rade. Znali su oni da naseljavaju na tuđe, a ko se u tuđe pača – prokletstvom mu se vraća. Sve su znali ma su računali – dok država takvu politiku štiti, ko jebe Palestince. Eeeeee… ali država okrenula list brajo, pa ti sad kukuleči. A ko vas tira na tuđe?! Ko vas tira?!

E tako DrIvo i ti. Ne žalim ja tebe ništa, jer ko te tira igrat se premijera?! Ko te tira?! Eeeeee… ali tila gujica fotelje, a bez ispunit obećanja. E moj lipi. Ništa ja tebe ne žalim. Svjesno si držao onog Hebija-odjebija za desnu ruku, pa te sad njegovi Liburnijski repovi opet uvalili u sranje. Koji peh! –mora da si pomislija: I poskupljenje benzina i Liburnija u isto vrijeme! Dovoljno da padne bilo koja Vlada. E, znam, ´jajovanje´ ne bi bilo ugodno. Zato si i odglumija velikodušnost - da te narod ne bi razapeja. Zato si narodu i bacija Liburniju – ka´pasu kost. Nek se narod zabavlja Liburnijom, dok lopovi na drugu stranu pljačkaju. Dok mu lopovi na gorivu - deru kožu. A prešlo je osam. Prešlo. Osam, osam - nos ti posran. To bi ti reka.

E moj DrIvo. E moj crni DrIvo. Još mi samo zabrani Mansona, samo mi još to fali da te pošaljen u neku stvar. A što ti tvoja Modesti ima za reć? Eno ti naslov – pa čitaj.

Post je objavljen 19.08.2005. u 19:10 sati.