Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krivoshvacena

Marketing


Stvarno nikada nisam ni pomislila da ću pisati svoj blog, činilo mi se fora, ali da ne bi imala šta napisati na svoju stranicu. Eto ipak sam skupila hrabrosti i prihvaćam izazov.
Savršena ljubav ne postoji, barem tako ja mislim, u vezi se treba toliko žrtvovati i toliko truditi da funkcionira, a opet nikada neće biti savršena. U njihovim očima čak i hoće, ali uistinu savršena nikada neće biti. Glavno je jedino to da su sretni i da to mogu međusobno dijeliti. Ali to ne znači da to ne žele dijeliti ni s kim drugim, i da nikoga drugoga ne žele u svom svijetu. Upravo suprotmo. Zašto to ljudi krivo protumače? Ja ne mogu živjeti bez svojih prijateljica, ja se moram družiti i sa drugim ljudima, ipak smo društvena bića i trebamo jedni druge, ne možemo živjeti samo u dvoje, pa izludili bi se. Ja trebam svoje prijateljice da se smijem s njima, da pričam s njima, da uživam u dugotrajnim analizama nikada neiscpnih tema, ja trebam naše pijanke i razgovore dugo u noć. Gdje je to sve nestalo? Kada su one to prestale željeti? Zašto misle da ako imam dečka da ne trebam njih? Da zato što sam s njim nemam vremena za njih? Za njih ću uvijek imati vremena.
Prošli tjedan, na moru, mislila sam da ćemo se družiti kao i prošle godine, jer je stvarno bilo ludo, ali su se izdvojile, valjda zato što su bile zajedno u sobi, ali sam stvarno mislila da će me pozvati da im se pridružim pa da bude kao i prije, da prićamo cijelu noć, da se smijemo međusobnim provalama, da osjetimo ono zajedništvo koje smo imale nekada. Ali na žalost to se nije dogodilo i stvarno mi je žao zbog toga, ali mi je drago što je njima bilo super jer su stvarno lude cure i takvo društvo ne treba kvariti. Voljet ću vas zauvijek. K!ss


Post je objavljen 19.08.2005. u 16:17 sati.