Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afterburn

Marketing

e jel se može objaviti blog bez naslova, jer mi se fakat neda izmišljati svaki put novi naslov

podnaslov:
Mr. & Mrs. Smith

Baš je bio jučer dobar dan, onak baš sam uživao, na poslu nisam ništa, ali baš ništa pod milim bogom napravio, samo sam se ko guma za žvakanje rastezao po okolo cijeli dan, radio bio šta osim onoga kaj moram, svima drugima pomagao, visio po netu, btw. svakave se gluposti nađu na netu ako si previše na njemu :)

onda sam morao odpeljati laptop na servis, jer se đubre nije regiralao na nijedan moji podražaj. Ja sam mu draškao onaj gumb za paljenje a ono nikakve reakcije, hm zašto mi se to čini poznato od nekud?

pa dragu skupiti, opet je potrošila 150 kn u DM-u, života joj čelavoga, a rekla je da ide kupiti samo zubnu pastu i gumice za kosu, dajte mi objasnite vi žene, kako to kada god žena uđe u DM nemože izači van bez računa od minimalno 100 kn, šta je to toliko magično da kada se uđe u DM da se mora jednostavno kupiti, kupiti, kupiti i još samo jednu stvar kupiti?

ajde dobro zaboravimo Dm, onda sam jurio doma pojest nešto i otuširati se, jer smo za navečer zakazali double date, sa frednom i
njegovom "frendicom" i išli gledati Mr. & Mrs. Smith. Neznam koliko sam puta čuo od ekipe koja je gledala film na DIVx-u da je film katastrofa, pa sam več unaprijed brijao da ču popizditi u kinu, ali na moje iznenađenje film je genijalan..... da ponovimo ovo GENIJALAN, i nije me baš previše briga kaj netko drugi misli.

Angelina i Brad, tolko dobro glume zajedno, jednostavno super prirodno izgledaju nekako tako, kaj ja znam, i nema puno glumatanja u filmu, sve igleda nekako prirodno, real life. Ima dosta dobrih fora, neke su sa foršpana, a neke nisu. Ono kaj je najvažnije film nije neka 52 reciklaža, i večina fora koje su u filmu, su nove, tako reči prvi put viđene. Gledaš film 2 sata nit ne skužiš da je tolko vremena prošlo, samo gledaš i gledaš i još bi. Netreba spomminjati da ja dodatan veliki plus filmu Angelina, koja u nekim scenama ne da dobro izgleda nego izgleda doooooobro.

Tako da sam ja veliki problem imao kada sam izašao iz kina, prvo bio sam napaljen cijeli dan i onda se draga obukla jako jako dobro, i namirisala i tako, pa onda je ova u korzetima skakala po ekranu i šta ti ja znam, pa me onda draga opet dražila cijeli film ( kakvo je to zločesto pokvareno stvorenje) preko hlača, tako da bi mi kad smo došli doma samo rekla ja sam umorna i bla bla bla. Joj kako to voli raditi dražiti i paliti i onda samo odjeb, ali payback is a bitch :)))

Post je objavljen 19.08.2005. u 09:15 sati.