Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/parapunx

Marketing

plavi tići

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





edit:e, bash sam ga zacopral.

Miljenko Kovačić izgubio život na motoru

KRALJEVAČKI NOVAKI/KOPRIVNICA - Strašnu vijest potvrdila je Policijska uprava zagrebačka: u 15 sati u prometnoj nesreći na autocesti blizu Kraljevačkih Novaka kraj Svete Helene poginuo je bivši nogometaš Slavena Belupa Miljenko Kovačić (32).

Prema informaciji što smo je dobili od rukovoditelja smjene spomenute PU Kovačić je, vozeći motocikl Kawasaki ZX zagrebačkih registracija 9255 AU izgubio kontrolu nad motorom i zaletio se i zauvijek zaustavio na zaštitnoj ogradi. Miljenko Kovačić bio je sam na motoru i na mjestu je poginuo.

"Sin vjetra", kako su ga zvali zbog njegove brzine na nogometnom terenu, poginuo je u brzini i na brzinu, prebrzo za ionako kratki ljudski život.

Dinamovo dijete nakon karijere u Dinamu, Bresci i Hapoel Petah Tikvi u Slavenu je našao drugo rođenje, jer je dio karijere zapostavio zbog vjerskih nazora, a i obitelji. Njegov novi početak bilježi sjajnu utakmicu u Intertoto kupu 14. srpnja 2001. godine u dresu Slavena u Koprivnici i pobjeda nda Aston Villom od 2:1.

Iz Slavena je otišao i opet napustio nogomet iz svojih osobnih razloga, odselio se iz Koprivnice. Igrao je malo za svoje zadovoljstvo nižerazredni nogomet, a živio je na osebujni način. Bio je nogometaš s kojim se moglo razgovarati, a da se ne spomene nogomet.

Sasvim osebujan život prekinut je također na neobičan način. Vijest je teško primljena među njegovim bivšim suigračima, a i u sportskoj i ne samo sportskoj javnosti.

Sin vjetra otišao je s vjetrom u nebeske prostore kojima je vjerovao i sa sigurnošću tvrdio da smo i dalje na neki način zajedno. I najprozaičnije može se reći: moramo biti zajedno, takvu osobu teško je zaboraviti i ne oplakati.

Zbogom, Miljac.

Ovu vijest objavljujemo u suradnji sa KCinfo.net



Post je objavljen 19.08.2005. u 01:28 sati.