Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Karlota

Definitivno najsvjetlija točka ovog ljeta u Rockatanskom, automatski i u Makarskoj jer u ovom bezidejnom gradu nema onih inih mjesta koja nude nešto drugačije, su glazbeni nastupi Karla Raffanellia. Karlota je, naime, u trenutcima mojeg sveprisutnog poslovnog stresa uspijevao kanalizirati isti u pozitivnu energiju, omogućivši mi barem temporalni zaborav – zaborav neizbježnih problema s posla i pretvoriti ih u ništavnost.
To su momenti prestanka svakog daljnjeg razgovora s prisutnim društvom - strasno zaveden šarmom žestine gitarske distorzije i manijakalno brzim i moćnim bubnjevima, gubim, naravno, svaku kontrolu i posvećujem se glazbenom umjetničkom djelu, produktu tehnološke evolucije modernog doba. Glasno clean pjevanje, grind urlanje, plesanje, skakanje nezaobilazan je dio folklora. Deftones, Napalm Death, Dillinger Escape Plan, Slayer, Tool, Poison The Well, Meshuggah, Mastodon, Isis, ili pak Fugazi, Sexa i Pixies, samo su neki od mojih omiljenih bendova za 'otkačivanje', no, to je samo jedan mali dio glazbenog znanja koji krasi ovog mladog momka. Naime, količina recentnih i manje recentnih muzičkih informacija s kojima Karlo raspolaže graniči s nevjerojatnim, tako da se od njega može naučiti štošta nova. On praktično donosi pravo osvježenje, a svemu je razlog odlična povezanost s ekipom mladih novinara i ljubitelja alternativne glazbe u Zagrebu gdje se Karlo privremeno nalazi na studiju novinarstva.
Dakle, moj kolega iz Makarske Kronike, glazbeni novinar www.monitor.hr/glazba, apsolutni je benefik, koji je s progresivno-agresivnim lijekom nadahnuo mnoge moje blistave trenutke ovog ljeta!
No matter how hard you try, you can't stop us now! – Renegades (RATM)
BRAVO I HVALA KARLO!!!


Post je objavljen 18.08.2005. u 23:44 sati.