Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nacrtani

Marketing

MALI OSVRT

Današnji radni dio dana trajao mi je beskrajno. Nije bilo nešto pretjerano posla, ali brate, vrijeme nikako da prođe. Nisam nikako uspjevao prestati zjevat...straaaaašno!!!

Čak sam došao do te točke da sam uzeo posao koji zapravo nije moj i počeo ga šljakati. Još jedan od bad-ova je taj da mi je ona glavna ekipa s posla na moru, pa nemam s kim pametnim sjest i popit kafu. Hebi ga, bar ima novina u kafiću pa si čovjek pogleda kaj su nam (op.prev. stoci sitnog zuba) novog priredili.

I tako sjedim i pijuckam kafetinu sa šlagom i zujim po novinama i naletim na komentar Marylina Mansona u svezi glede ove medijske hajke na jadnog čovjeka.

"Ako su vaša vjerovanja toliko krhka da se bojite kako bih ih ja mogao ugroziti, onda se dobro zapitajte u što i kako vi to zapravo vjerujete", Marylin Manson


Zapravo je čovjek u pravu. Meni moja vjerovanja malo tko može ugroziti. Nisam vjernik u klasičnom smislu, ne obilazim crkve, ne volim popove i ne podržavam ono što se trenutno događa sa religijom (pedofilija, mito, škrtost...). Vjerujem u jednog boga, ljubav. Da bih se njemu približio, ne trebaju mi raznorazne institucije...




Blah!


Post je objavljen 18.08.2005. u 18:01 sati.