Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nacrtani

Marketing

LOV NA VJEŠTICE SE NASTAVLJA…

Čitam novine ovijeh dana i ne vjerujem. Jednom uvrnutom momku iz Amerike ne daju pjevat samo zato što nije kao drugi (čitaj: većina). Pa kaj, čovjek se šminka (kao i većina naših političara), pjeva o problemima današnjice (o čemu političari šute) i daje odlične intervju-e (opet za razliku od naših političara).



Nikada nisam primjetio da se neka udruga ili bilo tko protivio Tompsonovom koncertu. Nisam bio ni na jednom njegovom koncertu, pa ne bum previše sral po njemu, no ono što sam vidio, bilo mi je i previše. Hrpa ultradesničara (čast izuzecima), sa znakovljima koji veličaju sramotni nam dio povijesti, a nitko ni „zuc“. Eh, hebi ga, sad ti budi pametan. Trebalo bi pitati onu udrugu (zaboravih kako se zove) da li bi se složili da umjesto punkera i rockera, po Puli divljaju ustaše i domobrani?

Neka me nitko krivo ne shvati, sloboda izbora je ono što cijenim i neka ljudi rade što žele, sve dok se ne dovodi tuđi život u kritičnu situaciju.

Ionako JA biram što ću, gdje ću i koga ću slušati, a vi mi dajte da biram. Ako mi ukinete moje pravo na izbor, niste ništa bolji od onih protiv kojih ste ustali i koje smatrate takvima kakvim ih smatrate.

Blah!


Post je objavljen 17.08.2005. u 16:30 sati.