"velika gospa",vivisector.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vivisector

Marketing

"velika gospa"

Image Hosted by ImageShack.us
bok opet ja
Za subotu nisam piso post jer mi i nije bila nest, ljepo smo se zabavili i to je to.
E da jucer je bio kirvaj u suhopolju naravno idem tamo, lijepo se spremio pa sam si malo sjeo moro sam pricekat curu pa da idemo zajedno kod moje stare.
u suhopolju nije bas bilo nast rulje kao zadnjih godina ma to je zbog glupe one glupe kise. Ma reko nek se je.. ajmo jest najeli se jaretine prasetine popili par piva malo votke i tako. Kasnije mi doso frend i njegova cura kod nas pa smo zavrsili u osmici tamo popili kavu pa se osli prosetat pa kad mi je stara osla i njezini gosti mi smo se zavukli u kucu, oni u boravak mi u sobu i dobro se "zabavili". Onda je dosla moja sestra dosla je zicat novce ja sam mislio da to necu nikad dozivjet da za kirvaj ona zice novce mene obicno sam ja nju a reko ajde dobro nedam ti nist i tornjaj se van!!! kad su napokon osle zove Anita Marijanovu curu pa smo joj rekli neka i ona doše gore a bila je sva u bedu posvašala se sa deckom a ja nebi bio ja da je ne zafrkavam a reko jadna hahaha.
pa nas je pozvala da snjom idemo u osmicu jer je on bio tamo meni i ingrid se nije dalo ic a marijan i romana su otisli,odlicno! sad smo sami a nismo bili bas dugo pa nismo nist uspjeli. Doso Marijan sav neki u kurcu posvašo se je sa Romanom onda smo nju zvali da doše da ih pomirimo nije nam bas uspjelo rmana je osla kuc a on osto s nama bilo je negdje pola 12 dogovorili smo se da idemo u grad u 2h vlakom jer nismo imali kako a na srecu moja stara je dosla ranije iz grada jer je padala kisa pa nas je Drazen odvezo bilo je 1h. Kad smo dosli u grad Marijan je oso kuc a ja i Ingrid smo jos malo ostali ne bas dugo mozda nekih 20min pa je i ona osla kuc e ja bi rado u kucu a moj stari se zakljuco i ostavio kljuc u bravi a pol sata sam ga budio popizdio sam, onda kad sam lego u krevet nisam mogo sat vremena zaspat bilo mi je rano a ipak sam zaspo!!


Post je objavljen 16.08.2005. u 12:51 sati.