Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Čitao svoju malu crnu knjižicu :)
.

Dragi moji, čitav dan pokušavam natjerati Krona da postane čitljiv :D
Rečenice u toj mojoj najnovijoj priči su tako guste da me podsjećaju na ljepljivi sok od smokve, čak i ja koji znam što tamo piše s mukom šaljem mozak da reže značenja tih mojih umotvorina na sastavne dijelove...i nikako :-D

Mislim da ću ga krenuti iznova pisati...nije dugačak, samo tri stranice u wordu, font times veličine 12... :D

Malo prije mi je dosadilo mlaćenje prazne slame i uzeo sam svoju malu crnu knjižicu. Čitao sam neke svoje ideje koje tek treba realizirati i stavio sam mozak na pašu...ništa za blog nisam očekivao jer sam smatrao da sam vas upoznao sa većinom sadržaja. Odjednom mi je oko poletilo u neki ćošak i tamo sam vidio par redaka napisanih stravično blijedom kemijskom, nije ni čudo da to do sad nisam vidio! Ta rečenica je izgleda napisana u devetom mjesecu dvijetisućite, znači prije pet godina...i posve sam zaboravio da sam to ikad napisao :)

Evo vam je:

U prostorno-vremenskom kontinuumu količina, raspored i stanje stvari nisu bitni jer je konačni ishod svega toga uvijek isti - PRAJAJE!


Jasno da se baš ne slažem posve sa tom rečenicom, da se slažem sve bih vas odmah pozvao na kolektivno samoubojstvo...LOL :) ...ali rečenica ima smisla jer je vjerojatno točna sa stanovišta prostorno-vremenskog kontinuuma, hahahaha :)))


Uživajte barem upola kao ja!

Vaš Ddadd

:D

Post je objavljen 16.08.2005. u 19:20 sati.