Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonsafari

Marketing

.:tulum, party, žurka, igranka.. to je sve što za danas želim ja..:.

I bijase tjedan! :)
Np: Ivy – Worry about you
U utorak mi je bio moj B! Prekrasan smo dan proveli! Napravili smo onaj planirani djir po istri! On je dosao iz malinske negdje oko 10 i po ujutro, pa smo malo prosetali vizinadom.. naravno da je moja draga stara susjeda odmah objavila mojoj majci da me je vidjela s «jednim» deckom :))) moja mama, pak, se na to nasmijala i rekla da zna i da smo otisli na nekakav izletic po istri :) nakon vizinade smo se zaputili prema groznjanu, tamo smo posjetili hrpu onih malih lijepih galerija, i on (B) je bio odusevljen tim gradicem.. zatim smo htjeli u motovun da on vidi kako je kad nema onoliko puno ljudi, ali nisu nas pustili skroz do gore a dole naplacuju parking, tako da smo se fino okrenuli i otisli u buzet.. tamo smo prosetali starim gradom, bas bilo krasno, i sunce se uzdiglo bas taj dan – kao da je znalo! :) nakon buzeta, na redu je bila aleja glagoljasa koju sam prosla tisucu puta, ali s B je to ipak nesto posebno :) do huma smo zastali na svakom spomeniku glagoljske kulture, zatim prosetali najmanjim gradom na svijetu, upisali se u njegovu knjigu gostiju i nastavili nase malo putovanje :) sljedeca tocka bio je moj dragi pazin! Tamo smo najprije otisli na pizzu, ali to nije sve – atmosferu je znatno spustio – sajam!!! Mrak mi je pao na oci kad sam to ugledala!! No dobro, mi smo nastojali ne primjecivati ga..:) u pizzeriji smo nabasali na čmrča – joj, on je bas dobar covjek, pozdravili smo se, popricali malo… nakon «rucka» pokazala sam mu kastel, jamu, mostic, «iza kuce», nase potpise, nasa mjesta… pokusali smo u kolegij, ali posto se nitko nije javljao, otprhnuli smo do stadiona, a poslije i do cluba na bilijar – rezultat 1:1 :) u medjuvremenu mi je čilija odgovorio sms-om da u kolegiju ima netko, pa smo opet pozvonili i otvorila nam je casna rozalija.. otisla sam provjeriti di su mi knjige, pokazala B-u svoju sobu, pokazah mu naime mjesto gdje provedoh svoje 4 godine prije naseg zajednickog studentskog grada..:) u pazinu smo proveli oko 4 sata..wow..tko bi rekao! :) i skuzila sam da ce mi falit taj grad.. al dobro sad!
Zadnja destinacija – porec! Dosli smo tamo negdje oko 7 navecer, mucili se s parkingom da bismo na kraju parkirali ispred kovacheve zgrade i usput posjetili kovacha, njegovog brata luku, bratica marija i moju M.. nas dvoje smo malo poslije otisli na kavu s cimetom u atelier, tamo se zadrzali do 21h, a onda otisli na divne putokaze koji su odrzali konc u sklopu street art festivala.. predobre su.. ja to zovem modernom etnologijom ;) a inace, dok smo setali rivom, ugledao je (B) «dream catchere» i kupio mi jednog – prekrasan je!! I tako..negdje oko 23h sam dosla doma.. a on u malinsku negdje oko 2 ujutro.. bio je to jedan od ljepsih dana u mom zivotu!! :)
U srijedu i cetvrtak sam radila…nista bitno..
A u petak! Morala sam ici ujutro u porec napraviti sanitarnu.. vozila ja do poreca, mama se morala vratiti u vizinadu zbog skolskih obveza, a ja ni pet ni sest – ujutro u 8 na kavu u habitat (jer atelier nije radio).. trebala je doci moja M-ica, ali nije zbog pljuska.. bas steta! :( i tako ja na kavi u habitatu, kad ono – ulazi direktor mog hotela – pa mislim stvarno!!! :) ironija totalna – dodjem se odmorit od tog glupog mjesta, i onda me prati cijelo jutro – kasnije sam vidjela i 2 zenske koje tamo rade.. :)
Np: TBF – UV-zrake
Napravila sanitarnu.. i u 10 se nasla s M na kavi u atelieru.. napokon! Nismo posteno popricale od zg-a! Uzas! Onda smo htjele u vivu na bilijar, ali je radila odredjena osoba pa smo samo prosisale.. i mi tako preko busne – kad netko nam se dere, i mi se okrenemo kad ono Kocka (!!!) i A mu (ilivam Skima)! I mi onako odmahnemo njima i odemo kod postolara.. onda je uslijedilo pitanje di cemo! I meni puklo da idemo u vivu na bilijar – zbog Kocke! Ona se neckala, ali smo se odvazile i sjele u vivu.. i opet meni pukne ideja – da zovemo Kocku i Skimu da s nama igraju bilijar jer je M-i bio bed pred konobarom :) i zvale smo ih.. i oni pristali.. i potukle smo ih hehe! :) Skimi je ubrzo dosao bus, pa je on otisao doma, a Kocka ostao s nama!!!! Noge su mi klecale ko lude, ali uspjela sam se nekako skulirat.. pricali smo u vivi jos dugo.. i M je isla platit (suocila se s konobarom!), a ja pitala Kocku di ce – i on totalno neodredjen kaze da on ima vremena, a ja onako «Pa oces se gubit s nama do 2?», a bilo je negdje oko podne.. i on najspremnije pristane! Ja onako – ne mogu vjerovati, dapace, ne mogu doci k sebi! I tako smo jos dugo setali, pricali, a onda otisli probudit kovacha, sjedili tamo, pili sok.. a kad je M trebala ici na rucak s tatom, mi otisli, sjeli na trotoar, jos malo pricali i onda me on otpratio do konzuma jer zivi u blizini.. decko je stvarno predobar!!! Da mi je netko prije par mjeseci rekao da cu dobar dio jutra provesti s njim, ne bih mu vjerovala.. iako smo mi zapravo i bili dobri jedno odredjeno vrijeme, cak je i znao da mi se svidja.. i ja o njemu svasta znam :)) eto, obavila sam i taj rastanak, ostavila Kocku iza sebe, ispunila misiju i mogu nastaviti dalje s jos jednim do kraja zaboravljenim.. a on je bio ujedno i zadnji prije B-a! … sretna sam zbog Kocke!
Np: Eyesburn – All right
A jucer je meni i B-u bilo tri mjeseca! :)))) zvao me oko ponoci, a ja sam njega navecer poslije posla.. sad mi je bas super pricat s njim preko telefona (ono na pocetku mi je sad smijesno)..
Htjela sam sinoc ici van u porec posto sam danas cijeli dan slobodna, ali djanne i M su bile dan prije u monviju (nikad necu prezaliti darkwood dub i zion train!!!), pa nisu nista spavale cijelu noc.. ne znam, ocito tamo vise nemam sta trazit.. nisam bila cijelo ljeto vani tamo, pa necu ni do kraja ljeta.. prosle godine je bilo predobro.. eh…

Uglavnom, zivim za listopad, radim za listopad, jesen je jednostavno moje vrijeme!!! :)





Post je objavljen 15.08.2005. u 16:24 sati.