Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raft

Marketing

Iz Vecernjeg lista 13.08.2005

RAFTING
Rafting na Cetini

Hrvatske manekenke ne vole samo nogomet! Dokazale su to cure iz agencije Mehun media hrabro isprobavši čari uzbudljivog raftinga na rijeci Cetini. Iako njihove nježne ručice nisu navikle na dugotrajno veslanje, manekenke nisu dale gušta zlobnim skiperima već su svima dokazale da su i te kako sposobne muški odvoziti tešku i dugu dionicu koju im je priuštila "Dalmatian adventures" agencija.
- Eliteov izbor za lice godine nas je jako iscrpilo, pa smo se odlučile opustiti na neuobičajen način. Malo nas je strah, ali što je to prema surovom svijetu visoke mode koji nas tek čeka - kazala je Splićanka Nađa Šperac, oboružana kacigom i veslom.
Ljepota naših mankenki nije prošla nezapaženo. Cure su cijelim putem bile izložene dobacivanjima, komplimentima, a padale su i novčane ponude Omišana i njihovih turista skiperima za mjesto u manekenskom čamcu. Skiperi su ipak odbili izdašne ponude, ta nisu ludi da u čamac prime konkurenciju...
Bez sumnje, rijeka Cetina jedna je od najljepših mjesta u Hrvatskoj gdje možete iskušati čari raftinga. Smještena u pitomom kraju, mirno se vuče kroz svoje kanjone i brežuljke koji se polako uzdižu nad njom. Svoju divljinu predaje moru kod Omiša, gdje pronalazi svoj konačni spokoj... (M. Le.)

iz Vecernjeg lista 13.08.2005



Post je objavljen 28.09.2005. u 12:58 sati.