Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

WHO'S THAT GIRL ? *O muškarcima... #2

"Dugo mi se činilo da imam više prijatelja među muškarcima nego među ženama, ali bilo je perioda tijekom kojih sam se uglavnom posvećivala prijateljicama. Izgled muškarca mi je važan, ali nije presudan. Primjetila sam da me zanimaju muškarci koji nisu atraktivni u nekom uobičajenom, konvencionalnom smislu. Više volim inteligentne nego slatke."



Prva njezina velika ljubav i prvi suprug Sean Penn, bio je uz nju na početku karijere. Njihova burna veza i njegovo problematično ponašanje punili su novinske stupce u vrijeme kada je i sama Madonna izazivala najviše kontroverzija. Imala je 26 godina kada se udala za njega, bila je na početku karijere, još uvijek iznenađena euforijom koju je izazvala. Novinari su lako doznali gdje će mladenci imati svadbu - helikopteri puni fotoreportera nadlijetali su kuću u Malibu, u kojoj su vjenčani. Mladi i otkačeni, Madonna i Sean Penn su odlučili i sami doprinijeti cijelom tom cirkusu - razrezali su svadbenu tortu i jedno drugom trasnuli komad torte u facu! Filmska zvijezda Sean Penn se ne kaje zbog braka s Madonnom. Iako je trajalo kratko, Sean i dalje misli da je Madonna predivna osoba. Sada sretno oženjen glumicom Robin Wright Penn, zvijezda "Mistične rijeke" priznaje da je veza s Madonnom bila poprilično nestabilna, ali da je on krvi za njihovu propast. Sam kaže: "Bilo je to užasan brak, ali ja sam je volio. Tjerala me naprijed i da ustrajem u onom što sam želio. Još uvijek postoji mnogo demonskih vrata kroz koje moram proći. Moram priznati da se ne sjećam nijednog razgovora u 4 godine braka. Razgovarao sam s njom par puta nakon razvoda i vidio da je kompletna osoba, što zapravo nisam znao!"

Prije Sean Penna Madonna je bila u neuspjelim vezama sa Warren Beattyem, Princeom, Vanilla Iceom, Dennisom Rodmanom, John F. Kennedy Jr.-om, Charlesom Barkleyom, Billyem Baldwinom.

Nakon Sean Penna usjedila je veza sa Tonyjem Wardom (porno glumac). Tony Ward se pojavio u nekim Madonninim spotovima: Cherish, Justify My Love, Erotica, također u Madonninoj knjizi SEX. Veza je ubrzo pukla. Za jedan intervju Tony Ward je izjavio ovo: "Nikad nisam bio Madonnin fan. Vidio sam je u luckastom spotu za Lucky Star u ranim danima MTV-a, i znao sam da ću se ujediniti sa majkom, ljubavnicom, učiteljicom, prijateljem, kučkom, varalicom, boginjom, lažljivicom, boli, plakanjem, inspiracijom i ljudskim strahom. Previše smo se voljeli, predugo za oboje.
Madonna kao talent? Iznad svih, ona je klasika. Volio bi da pjeva više 'normalnije' pjesme. Za to je njen glas stvoren. Kada je pjevala po kući, ja bi zatvorio oči i topio se. Privilegija je biti s njom. Nikad nije znala što ja zapravo osjećam. Njene biografije su pune laži, samo ih glupan može čitati i vjerovati u to. Ja nisam bio njena igračka ili
poklon njenog brata Chrisa mi smo zapravo samo bili na pravom mjestu u pravo vrijeme. Uvijek ću te voljeti..."

Po drugi put u braku, s redateljem Guyem Ritchijem Madonna je, izgleda, napokon pronašla svog gospodina Pravog. Slavna pjevačica odselila se iz Los Angelesa u London jer je, kako kaže, znala da njena veza sa Guyem jedino može tako uspjeti. "Nikada nisam mislila da ću jednog dana živjeti u Londonu. Istina je da ga nisam voljela, ali tada sam upoznala svog budućeg supruga. Shvatila sam da od te veze neće biti ništa ako se ne preselim."


Madonnin veliki prijatelj, glumac Rupert Everett, s kojim je glumila "The Next Best Thing", jednom prilikom je izjavio: "Madonna? Ona je peder zarobljen u ženskom tijelu."


WHO'S THAT GIRL ? *Odrastanje... #1
WHO'S THAT GIRL ? :uvod:


Post je objavljen 13.08.2005. u 23:59 sati.