Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Što Madonna misli...

...o CHRISTINI AGUILERI
"Loudres jednostavno obožava Christinu. Pokušava da pjeva kao ona. Jako smiješno... što se tiče pokreta - glas je dobar, što je dobro. Koraci cu previše sexy za moju kćerku!"

...o BRITNEY SPEARS
"To je kao kad dođeš na neki party i svi izbjegavaju jer je lijepa ili nešto tako. Ja sam uvijek htjela prijeći preko svega i pričati s tom osobom. Britney je žrtva snobizma. Ljudi govore "o to je ona", "ova ima lažne grudi" bla bla bla, ali ja nisam takva jer sam i sama bila žrtva snobizma kada sam počinjala. Ne mogu nabrojati tračeve o sebi koji su me nervirali, ali sam znala da sam talentovana. Sada kad vidim da to rade Britney, ponašam se zaštitnički. Lako je kritizirati, zar ne?"
"Moja kćerka Lourdes i ja zajedno slušamo njene pjesme."

...o BJORK
"Ona je nevjerovatno hrabra i izuzetno kvalitetan umjetnik."

...o SPICE GIRLS
"Sviđaju mi se. Svaki put kad neko nešto kaže loše o njima, kažem, "Hey, čekaj malo, i ja sam jednom bila Spice Girl."

...o GUYU RITCHIEJU
"Postoji razlika između mog muža i mene. Ja vidim čašu napola punu, a on je vidi napola praznu."

...o ELVISU PRESLEYU
"Znam da je on umro na dan mog rođendana, ali ne vjerujem da jest. Pretpostavimo da je taj datum 16.08., ali ja sam uvjerena da kralj živi, mislim da je u Michigenu što znači da mene čeka slobodna soba u Gracelandu."

...o MICHAELU JACKSONU
"Kao tinejdžerka, željela sam biti Michael Jackson. Pomišljala sam "mogu sve što i on samo što sam ja djevojka"..."

...o COURNTEY LOVE
"Tko je Courtney Love?"

...o CHAKA KHAN
"Velika sam obožavateljka Chaka Khan. Mislim da ima predivan glas, voljela bih da mogu pjevat poput nje. Kako je uspjela da postigne takav kvalitet tona? Poslana je od boga."

...o MARILYN MONROE
"Ona je bila moj prvi filmski idol. Kada sam vidjela nju i Brigitte Bardot željela sam i ja tako plavu kosu i odjeću kao one."
"Isprva mi je godilo poređenje s njom. Vidjela sam to kao kompliment jer je bila jako sexy. Onda je počela da me nervira jer nitko ne želi da ga se stalno podsjeća na nekoga."


Post je objavljen 12.08.2005. u 22:46 sati.