Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarka

Marketing

kiša pada...i pada...i pada...

ljubav...kiša...sve je tmurno...i lijeno...nekak mi se čini da su ovi pojmovi na neku foru povezani...kaj ja znam...imam takav filing da se na osnovi ovih pojmova osjećaju svi oni koji su na neki način nesretni...u ljubavi.

OK, ja se sad ne osjećam baš tak, ali ako izbacimo pojam ljubav, onda se točno opisuje moje raspoloženje danas. U svakom slučaju, danas sam definitivno bila aktivnija nego jučer, kada sam išla samo relacijom: frižider-kompjuter. Zaista mi niti jedan, ama baš nijedan dan nije bio dosadan ovo ljeto, ako napravimo jučerašnju iznimku.

Na početku ljeta sam pomislila: E ovo ljeto ću se ucmekat od dosade, ali baš kao za inat, ovo ljeto mi je bilo najbolje dosad. Valjda...=)
Anyway, danas sam išla malo u šoping pa sam si kupila puder od Max Factora (miris mu je fenomenalan), onaj u kamenu koji se prilagodi svakoj boji lica, pa se nadam da će mi bit ok. Nisam baš neki tip cure koja bi svoje lice pretrpavala kozmetikom, onak, više sam sportish...ali ipak, puder ti je potreban ak se ujutro probudiš s podočnjacima do poda ili prištićem veličine planine (doslovce)...
Danas mi je baš idealan dan za pravljenje onog domaćeg sladoleda, jel da...mislim da ga fakat i budem probala (obrati pozornost na ovaj glagol PROBALA) napraviti, pa ako mi uspije, svima ću vam poslat po jedan liz, da se i vi zasladite...u slučaju nekakve nezgode - branim se od svake krivnje...

...i za kraj pišem jednu pjesmicu koja mi je jakoooo lijepa...

Zastali na pruzi pokraj puta,
gdje mladih počiva dosta.
Vjetar puše, obali se veže
a dvoje mladih preko pruge leže...
Rukama se zadnji put zagrle
i nježno poljube.
Razmaknu se malo bliže
te si šapnu: VLAK STIŽE...
Oboje odmakli glave
te ih baci u busen trave.
U jedan ih grob zakopaju
te na spomen napišu:
"Roditelji znajte: mladu sreću ne dirajte!"

P.S. Jesam vas sad deprimirala...

Post je objavljen 11.08.2005. u 21:18 sati.