Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slobodan

Marketing

Na ćakulama s Jessicom Albom!

Eto ga, i ja došao s mora te se sad pitam odakle početi. Da bih se osvrnuo na ljetovanje koje je bilo bogato, dobro i dinamično, trebat će mi puno prostora, cijeli članak, u kojem ću opisati kako sam izbjegao minu na Visu, kako sam pobjegao od razbješnjele Torcide na Davis Cupu u Splitu, kako sam prespavao užasnu grmljavinu na Viru, kako sam za dlaku izbjegao pijavicu na Murteru, kako sam... Ah, puno je toga bilo, stoga ću se sad osvrnuti samo na najavu iduće sezone.Image Hosted by ImageShack.us

Dakle, moja davnašnja želja da stavim neku mjuzu na ovaj blog je uslišana, tj. sam sam si je ispunio. Stvarno postajem stručnjak za html. Za početak sam stavio prvo što mi je pri ruci (i to je teško pola MB pa se teško otvara, nemojte se ljutiti) no čim mi se vrati komp budem si doma nešto izmiksao pa će to biti lijepo i brzo se učitavati. Bar se nadam.


Dalje, u sezoni koja krupnim koracima nadolazi ovaj blog će se nastaviti nadograđivati, što grafičkim đinđurlijama, što literarnim vrednotama našeg naroda i mene kao takvog. Naći će se tu i poneka ekskluziva, već sad imam neke fotke koje nitko nema, od koncerta Enrica Crivellaria u uvali Čigrađa do fotografija užasa koji je ostao iza Pijavice na Murteru. Samo me lijenost spriječava da ih objavim.

Dakle, bit će to jedna solidna sezona (da parafriziram nogometaše) u kojoj su očekivanja visoka, a u kojoj ipak najavljujem pohod na duplu krunu (što god to značilo), ulazak u prvih 20 blogova na svijetu te dolazak nekih vrhunskih imena na ovaj blog. Već sad je svoj dolazak najavila Slavica Eclestone, zatim Tara Reid koja tulumari negdje po Jadranu (što je od neprocjenjivog značaja za našu regiju), a i Đesi Ka Alba (kamerunska reprezentativka u bacanju kladiva s ramena) je rekla da bi rado navratila na ovaj prekrasni blog, biser Mediteranskog weba.

Inače, vjest svih vjesti, totalna ekskluziva, ono što s rezervom ali i neskrivenim ponosom najavljujem, biti će pokušaj intervjua sa Morskim Covikom, Medvidom, u narodu bolje poznatim pod nadimkom Sredozemna Medvjedica. E, to će biti prava ekskluziva.

Vidite da se isplati doći na moj blog. Možda bude i besplatnih ćevapa i masnih bureka, te sveprisutnih girica (pomfrit si morate ispeći sami). Dakle, ne oklijevajte!


PS
I nemojte me samo sad pitat kakve to sve ima veze s Jessicom Albom. Neću vam reći!

Post je objavljen 11.08.2005. u 13:19 sati.