Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

A baš sam mislil otići!

Eto taman sam skinul update neki i mislil otići kad ono blog došel k sebi!
Danas je srijeda i moji su išli na plac pa sam ih vozil. Sunce je bilo jako pa sam ostal u autu. Onda još malo kupovanja po gradu i gledanja TV-a kod kuće stiglo je podne. U pola 2 sam imal dogovorenu kavu s Martinom i krenul sam 5 min prije. I sad počinje priča.
Upalim auto, navinem radio do kraja i krenem. Malo se brže vozim i sa sporedne ceste uključujem se na glavnu. I kad sam već se lijepo uključil čujem iza sebe jako kočenje. Nisam videl tipa koji se prebrzo dopeljal i skoro je zguzal auto odostraga! I nike, kak se nije nike dogodilo, nastavil sam se voziti i on za menom. Kad sam ja stal na jednom parkingu htel je i on, al je ipak otišel dalje! Eh
Pa onda kavica i tak do 3. Od 3 do 4 sam se "igral" s Louisom i onda je došla Zrinkina kuma pa sam do 6 moral biti u kući. I taman kad sam u 7 htel si lijepo napisati blog eto opet Loiusa. Dal sam mu karte onih auta i pustil da me tri puta pobijedi jer ide sutra natrag u Nemčiju! I tak je on u 21 otišel, a ja pogledal ST-ove i TV Bumerang koji je nakon dugo vremena imal nekoliko dobrih fora. AUF WIEDERSEHEN!


Post je objavljen 10.08.2005. u 23:21 sati.