Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/taskdaily

Marketing

DAY 11, 3-8-2005

Kiša! Pada kao mutava, a mi moramo krenuti na posao rano, kao i uvijek. Smočimo se dok dočekamo autobusa al' se malo osušimo na put do Pule. Dogovor je da ćemo svi raditi danas kod bivše vojarne Rojc jer je naravno mokro u šumi. Kad stignemo do grada, sakrijemo se ispod najbliže zaštite i čekamo malo da se vrijeme pomiri. Neki odluče ići na kavu, pa polako se svi nađemo u isti kafić da se zgrijemo i razbudimo.

Krenemo do Rojca oko 9:00 i naravno pokisnemo. Malo se tamo osušimo i onda počnemo raditi. Nastavljamo obnavljati zidove na gornjem katu. Uz glazbu i malo zabave nije teško rušiti i krpati rupe u zidove. Marenda oko 10:00, pojedemo sendviče i odmaramo se. Nastavlja se rad do podne i onda opet po kiši do autobusne stanice. Put natrag do Puntižele je koma, prometa kolko hoćeš, pa stignemo tek u 13:30. Ručak je u 14:00 i mirno jedemo dok vani pljušti.

Nakon ručka, ljudi su uglavnom unutra jer nije danas dan za kupanje, ali odličan dan za malo spavanje. Radionice su se obavile od 18:30 pa do večere u 20:30 i onda smo se odlučili mirno kartati dok nismo pošli na spavanje.

Post je objavljen 10.08.2005. u 13:50 sati.