Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harakiri

Marketing

Ide lito...

Eto upao sam u svoj standardni ljetni ritam: spavam do podne, nešto pojedem, popijem kavu, pa na kupanje... negdi do 6-7, dođjem malo doma i oko 22:30-23 odem vani... dodjem doma oko 2 (ako je dobro oko 4). Skoro da i ne stignem na net :)

Na dan Oluje sam bio u Bolu na fešti. Više ne znam je li to bilo povodom Oluje ili sveca zaštitnika ili možda nečeg trećeg... važno je da je bilo puno ljudi, puno muzike, pića, komada... Malo je stvar pokvarila jaka bura koja je puhala cili petak, cilu noć i još u subotu ujutro. Na polasku sam se smijao frendu koji je ponio jaknu, posli oko 4 u noći je postalo stvarno hladno i onda se on smijao meni :( (ma dobro malo mi je i posudio jaknu da se ne smrznem).
Uglavnom sam bio u Marinera (tamo je bila svirka uživo) i u cocktail baru Varadero. Posli smo otišli na koncert Jasmina Stavrosa u Faces klubu. Ja inače ne volim Stavrosa ali eto išao sam zbog ekipe bilo mi je bezveze sam lutat po Bolu. Koncert i nije bio tako loš, posli smo ostali na afterpartyu i zakasnili na katamaran, tako da sam u Split stigao tek oko 10:30. Putem smo se nešto dogovarali: nadjemo se na kavi posli, pa na Bacvicama... ma na kraju ništa od toga dosa sam doma, svalija se na krevet i spava do navecer.

P.S. nisu ni Bračanke tako škrte ka šta se priča :-)

Post je objavljen 10.08.2005. u 13:51 sati.