Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarka

Marketing

Kako je tonka postala blogerica?

evo, stiže još jedan novi dan, tko zna što mi nosi...e, da, odmah u početku da vam kažem (da ne zaboravim), thanx na savjetu, sad odma idem isprobat ono sa Image Shackom, nakon što napišem ovaj post. Ha, čuj, najprije dužnost, onda zadovoljstvo...he,he ;)
e, da, idem ja sad vama ispričat kako sam ja postala jedna od vas...blogera. Naime, sasvim, sasvim slučajno. Čitala sam jedne od starijih izdanja Cosmopolitana koje mi je frendica posudila, jer inače ne kupujem taj časopis, pa rekoh sama sebi, pa ajde da vidimo kaj ima u tom Cosmu...drzim se onog da uvijek treba sve probati da bi mogla o tome "suditi". Naravno, ne mislim na drogu i takva sranja...
Anyway, čitam ja taj Cosmo i odjednom naletim na jedan vrlo zanimljiv članak, zaboravila sam naslov, ali bilo je nešto u stilu, kako je bloganje danas fakat rašireno, kako vrlo jednostavno i vrlo zabavno možeš napravit svoj blog...i...dalje je prepušteno svakom na volju. OK, pročitam ti ja taj članak,pa ajde idem i ja to probat... i stvarno, užasno je zanimljivo, a dosta jednostavno, al ima ponegdje tih caka, kao npr. sa slikicama, da ne možeš baš sve od prve skužit.
I tako, ja sam počela, jako mi se dopalo, i sad me morate trpjeti, a kaj se može...život je težak...he he =)
sad idem, imam još posla s tim slikicama, i moram si malo jos dotjerat taj svoj blogić...;)
mah-mah

Post je objavljen 10.08.2005. u 22:40 sati.