Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/holodeck

Marketing

recept za DEBRECINKE ala Hajduk:

sastojci:

-9 dalmatinera (mogu i bez pjegica dakle albino)
-pola Kranjčara (preporuča se but zbog nataložene masnoće)
-međunožje Kale (propuhano na vjetru)
-10 dg Ćire (radi bolje arome)
-3 velike žlice Štimca
-1 dcl Grgića
-glava strijelca (po mogućnosti strijelca golova)
-jedan Supak
-mađarski golman (daje potrebnu tvrdoću)
-8 golova
-novi semafor (čisto da se prati vrijeme pripreme)


priprema:

-9 dalmatinera postaviti na teren da lagano trčkaraju 10-15 minuta da se
umore i onda ih takve dobro namlatiti da omekšaju, nakon toga očistiti dlake
da se ne pljucka dok se jede, dodati nakon trčkaranja pola Kranjčara da
dalmatineri poprime dozu masnoće, radi finog mirisa dodati provjetreno
međunožje Kale... 10 dg Čire lagano umješati u smjesu radi kompaktnosti. 3
žlice Štimca i 1 dcl Grgića pripremiti miješanjem u posebnoj posudi i to
jako izmiksati, nakon toga dodati prvobitnoj smjesi. Glavu strijelca kuhati
pola sata na laganoj vatri i također dodati smjesi. Tako pripremljenu smjesu
ostaviti neka se sramoti 180 min i nakon toga uliti u Supak koji će fino
oblikovati jelo. Na kraju ukrasiti sa Mađarskim golmanom i 8 golova te
ponuditi Torcidi na kušanje. Po želji posipati Dalmatinskim dišpetom!

Jelo se preporuča degustirati slušajući najnoviji hit Željka Vele "kako se
mlati mrtav tovar"
ili
najnoviji hit od -Aquilla- "mama me nije pustila na utakmicu"


Evo me nazad MeDo!!

Post je objavljen 09.08.2005. u 19:27 sati.