Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarka

Marketing

e ta menga...ne bi to bio takav bauk nama, pripadnicama ženskog spola, da to tako ne boli ponekad, pa imaš osjećaj da si radije želiš prerezat žile nego trpit takvu bol...pogotovo ako prehladiš jajnike...ajme meni, majko moja...cure, mislim da me vi kužite o čemu pričam.
Ponekad pomislim: zašto mi žene gotovo uvijek na kraju moramo izvući deblji kraj u svemu??? Mislim, stoljećima nas se ponižavalo, vrijeđalo, a da ne govorimo o onoj boli kad se rađaju djeca...i zamisli si sad da to sve što mi moramo pregurati kroz život, jednostavno prijeđe na muškarce? Mislim da bi svijet poludio.Stvar je u tome da
smo se mi već odmalena naučile podnašati ovakvu bol...npr. ta menga; to je takva gnjavaža s kojom moraš živjeti skoro cijeli svoj život, a opet, što bi mi bez nje? Praktički, postane ti frendica čim više te posjećuje...bar znaš da te ona nikad ne može iznevjeriti.
Anyway, imam još nešto, zapravo trebam malu pomoć:
htjela bih u boxeve sa strane umetnuti slike, ali budući da sam još, takoreći amaterka (priznajem), ne znam kako bih to napravila, budući da tamo gdje pišem text u boxeve, nema ikona za umetanje slike...može pomoć?
....vaša tonka...

Post je objavljen 09.08.2005. u 23:15 sati.