Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljeskanje

Marketing

scintilla aeterna

Nikad te nisam vidio. Ipak, mogu reći: susreli smo se. Netko će reći, tek nick na forumu, nisi je zapravo ni poznavao, tek poneki mail ili poruka. Ipak, mogu reći: bila si lijepa. Tvoja je duša u ovom virtualnom prostoru bljeskala i sjajila, možda i ljepše nego je uspijevala u takozvanoj realnosti. Brižnost koju si unosila u svoje poruke, dobrota kojom je odisalo sve što si pisala, ljubav prema svemu što želi živjeti.
Jesam li te poznavao?

Ali obožavam ostati u knjižnici i listati, čitati knjige pola dana prije nego što nešto posudim. tajna mi je želja da me zaključaju u knjižnicu preko noći :D. ne znam zašto, ali izgleda mi tako uzbudljivo i mistično. jednom mi se to u NSK skoro i dogodilo. Bilo je ljeto i zatvarali su u 15h, a ja to nisam znala, samo sam odjednom čula kako mi knjižničar kaže da je 15 i da zatvaraju eek, i počela su se gasiti svjetla, izašla sam u zadnji čas, već je dolazio security guard s lokotom i lancima :D. Volim biti tamo jer je mirno. kao da si u nekom drugom svijetu gdje više nije bitan onaj vanjski RL, ni ti kao čestica tog RL, jedino su važne riječi, misli u knjizi koju čitaš. O kojoj razmišljaš :)

Kad me netko pita gdje izlazim kažem u Algoritam (znaš onu knjižaru) :D :D. Uh, kad gledam što pišem, čini mi se da ću još godinama samo čitati knjige i meditirati :D Iako ne bi imala ništa protiv :) Vjerovatno sam u jednom od prošlih života bila redovnik ;) Puno te pozdravljam brate (redovniče) ;) :grli:

Prekjucer je bio jako tezak dan, a navecer je pocelo grmiti i sijevati, i pocela je padati kisa. bas sam onda bila u gradu, i bez kisobrana. I nije mi trebao. Uzivala sam hodati po toj osvjezavajucoj kisi :) :) :) kako malo treba za srecu ;)

Sad si otišla, Iskra, negdje gdje će tvoj sjaj voljeti neki drugi. Plakao sam jutros kad sam pročitao. Bright blessings Scintilla.
Scintilla aeterna.

Solaris lives forever - oproštajni topic

Post je objavljen 09.08.2005. u 17:51 sati.