Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kantrida

Marketing

Ususret tekme sa Litexom

Glavni sudac tekme u Lovechu će biti Joeri van de Velde, Belgijski sudac rođen 1971 godine. Ovo mu je tek druga godina da je internacionalni sudac. Prošle godine je samo sudio tekmu Tampere United-OFK, dok je većinu vremena proveo sudeći međunarodne U-17 i U-19 utakmice. Vrijedno (?) je spomenuti da je bio i četvrti sudac na Macedonia FYR - Andorra. Ove sezone je očito počeo "žustrije", jer je obavio i svoju prvu Champions League tekmu, Liverpool - Total Network Solutions.

Makar se na kladim, bacio sam oko na kladionice da vidim kako Rijeka stoji. Situacija je slijedeća:



Glede vremenske situacije u četvrtak u Loveču, popodne će biti sunčano, cirka 30 stupnjeva celzijusa, vjetrić 3 kilometara na sat, a pred večer temperatura pada na 14 stupnjeva celzijusa uz istu jačinu vjetra.

Iz igračke perspektive, nažalost neće biti Leranta, za Budicina se još ne zna, a zna se da će Scoria provesti tekmu sjedeći na tribinama (radi crvenog kartona na tekmi sa Genceom - situacija sa šutiranjem lopte;). NK Rijeka kreće dan ranije charterom (koji je usput popunjen valjda do zadnjeg mjesta) sa Krka. Nek im je sa srećom!

Post je objavljen 09.08.2005. u 13:43 sati.