Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

3 dana u šumi, te jedna i pol noć

Šuma
Potaknuti velikom nestašicom gusarskih brodova u floti potrebnih za predstojeća osvajanja Mongolije, (koja inače nema izlaz na more ali svejedno) ja, komunjara Sale (ne volim to ime, još tražim gusarsko) krenuh u šumu u nabavu za novim drvima potrebnih za izgradnju novih drvenih brodova jedva plovećih, ali pravih gusarskih! Jebeš gusara koji nije bar jedanput bježao sa tonućeg broda! U šumi slavonskoj postoje nekoliko pravila za preživljavanje, kol'ko točno još ne znam jer ih nisam još sva pobrojo, al ćemo neka da spomenemo(barem ona koja će ti pomoć da te ne naguze neke živine).

Parrot-Ranger
Pravilo I.
U šumi ne vjeruj nikomu! Pošto je to šuma, nema nikog da čuje tvoje vrištanje, mnogi će da pokušaju da te naguze. Ti šumari nisu dugo vidjeli ravnice, ko ni gusar kopna pa im padaju svakojake ideje na pamet!

Pravilo II.
U šumi postoje razne živine koje na prvi pogled izgledaju bezopasno i nevino (kao i svisci, koji su viđeni u slavonskim šumama ali su prešli u mit) ali nemojte da ih dirate!!! Većina tih živina, ako ne i sve su došle ravno iz pakla, gdje stoluju svisci i iskoristiti će svaku vašu slabost te vas silovati, izmasakrirat te pojest (ne zato što ste fino meso, već iz zajebancije) !!!

Pravilo III.
Ako postanete meso i zajebancija za živine to je vaš problem(vjerovatno niste obratili pažanju na Pravilo II.), nemojte se derat i tražiti pomoć jer vam niko neće da pomogne, bar ne ja! Probajte umrijet dostojanstveno!
Deer

Pravilo IV.
Nastavak Pravila I. Kao što rekoh šumari su zajebani, ali oni ne napadaju odmah već vas prvo žele upoznat(kažu za njih da su najromantičniji među svima u šumi). Ak vas iz šale počnu zvat ženskim imenom, nemojte biti naivni i kao ono u play along duhu dopustit im to, jer će oni to da shvate kao da se volite pretvarat da ste žensko, obuć vas u suknju i napravit ženu od vas(iako ste muško, trust me they can!!). Vi im odbrusite muški, recite da ste sodomijali sa svakavim životinajama(to im je svetinja) i zabijte im sjekiru(ako je imate) u nogu.

Pravilo V.
Ako vidite sodomiju između šumara i neke živine just move along, jer ako vas vide da ih gledate pozvat će vas da im se pridruže a nemoš reći ne šumaru!

Pravilo VI.
Čuvajte se Turaka!!! Sigurno se pitate otkud Turci u slavonskoj šumi? E ostali su oni ovdje još od vremena 'ostatci ostataka', ne govore još hrvatski, ali znaju imena svih gradova(zašto, e pa uskoro ćete da saznate)! Čine se simpatični kada govore 'Osijek, Osijek', vi im naivno pokažete smjer za Osijek, oni dodju pa poharače te krenu u osmi pohod na Beč.

Evo to su neka od pravila, neka najvažnija, ima ih još ali nisu toliko važna! Nemojte mislit da ćete izaći iz šume bez posljedica jer ćete barem malariju dobit'!!

Ljudi u šumi
I tako tri dana u šumi čupah ja drva najdubljih korjena, štitio se od živina i šumara, te opremao flotu za nove pohode. Prvog dana brzopleto smo ostali u šumi predugo, te se zbog prevelikog mraka nismo imali drugog izbora nego prenoćiti među svakakvim nepodopštinama. Ja i moja dva kompanjona čija imena neću spominjati, jer oni tako žele cijelu smo se noć hrvali sa svim poslanicima iz pakla te preživjeli sa samo psihičkim posljedicama. Kasnije smo počeli krvariti iz analnog otvora nadajući se da je riječ o crijevnim bakterijama(ali nada je kurva).
Sigurno se pitate što je još sa onom polovicom noći koju sam spomenuo u naslovu, ali neke stvari je bolje ne pričat jer će si djeca koja čitaju ovo sranje poželit iskopat oči, uši, jaja i druge organe od gadosti koje bi mogla doznat.
Iako živi, posljedice su ipak tu, malarija, gonoreja, svega po malo, tek tol'ko da ti začini život!! Ponekad se pitam da li se sve to isplati, a onda zamislim gusarsku zastavu na kineskom i ruskom tlu i potekne suza!

Živio gusraski pokret!

Komunjara Sale (još nemam gusarsko ime), gusar pripravnik, uskoro zamjenik čistača palube (capt. Adder swallows)



Post je objavljen 07.08.2005. u 20:44 sati.