Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonsafari

Marketing

.:makar ne cujes to cesto - hvala na ljubavi!:.

Kao sto je rekla Djanne na svom blogu – da se nikome od bloggera ne da pisat preko ljeta..eto, tako ni meni.. u biti, nije da nam se ne da, nego valjda ne stignemo – neki od ljetnih poslova, neki od ljetnih avantura i stalnih izlazaka, neki od vrucine, neki od spavancije i izlezavanja…. Ja cu opisati svoje dozivljaje od proslog do ovog posta, pa sami zakljucite zasto nisam pisala..:)
Pocela sam opet raditi.. DOVOLJAN RAZLOG, molim lijepo! :) ali idem dalje..
Pocela sam raditi u nedjelju kad je i B dosao u motovun!!! Katastrofa..ali dobro ajde.. u ponedjeljak, srijedu i petak sam bila tamo s njim i bilo nam je predivno.. jednostavno, totalno sam zaljubljena, jedva cekam zagreb i bez njega ne mogu vise! Stop! :) u pon i sri sam bila do 3 ujutro jer sam radila od 7, a za subotu sam doslovce izborila slobodno tako da sam dosla kuci u 8 ujutro :)))) upoznala sam brdo njegovih frendova i frendica(!), brata(!) i svi su super, zafrkanti.. ma bilo mi je odlicno, a on predivan (kao i uvijek doduse, ali sto ga vise upoznajem, to mi je drazi).. u subotu je otisao u malinsku (gdje su mu starci na ljetovanju) malo s drustvom, zatim je bio u zaboku, a jucer je opet dosao u malinsku s bratom.. a SUTRA!!! Sutra dolazi kod mene!!!! Mislim, u istru! :) vec smo se u motovunu nesto dogovarali da bismo isli djir po istri, jer njega sve zanima, ti gradici, vinske ceste itd., a ideja je stvarno super! I sutra cemo to i ostvariti! :) jedva cekam da ga vidim!
I tako, onda sam opet radila, radila i radila.. B me drzao, B me jos uvijek i drzi.. ove godine mi je katastrofalno na poslu, uopce nema timskog rada ko prosle godine, svi su sebicni, stalno se svadjaju, vecera pocinje u 18:30 a ne u 19h i to sve ubija.. zapravo se promijenilo full malo ljudi, ali kad jedna domina padne, za njom padnu sve.. ubija psihicki..
U petak sam imala slobodan dan.. i sta mi se dogodi! Dignem se u 5 ujutro s probavnim smetnjama, grcevima u trbuhu, ma koma ziva!!! I cijeli dan tako provedem u krevetu s uzasnim bolovima, javim shefu da necu doci ni u subotu.. i on me stavi na raspored za nedjelju (jucer).. i ja dodjem u nedjelju (kao – bolje mi je), i ne mogu stajat na nogama opet, blijeda ko krpa, rasplacem se ko krava (sva sreca da nije vidjelo puno ljudi), Bi mi govori da sam luda sto sam dosla i onda ja kazem shefu da ne mogu doci sutra (danas), pa me je stavio na bolovanje (tj. slobodno).. tako da sam se cula s B i on koristi priliku da dodje dok je u malinskoj..
zapravo, o poslu vise ne zelim pisati!!! Jedva cekam da prodje..
moram danas napravit plan kamo cemo sve ici..:))
e, da, DANAS…
mama i ja smo isle u porec.. napravit sanitarnu.. nisam uspjela.. neke zavrzlame, ne da mi se objasnjavat, uglavnom moram ici u petak..
stale smo na omv-u s mojim curama, da mi djanne da cd-e (hvala, djanne!!!) i da malo popricamo.. nismo bas stigle, ali budemo vec (to se ja nadam).. veliki pozdrav mojim benza-curama!!!
onda sam skuzila da sam zaboravila novcanik u kojem mi je osobna, a dosla sam i zbog VOZACKE dozvole.. i ajde, vracaj se u vizinadu po novcanik… i onda opet u porec.. i jesam, jesam, napravila sam dozvolu!!! I jesam, jesam, vozila sam do vizinade!!! :)))))) samo da napomenem da su velike guzve i da sam ja fenomenalno izasla s parkiralista :P
i nista, to je to.. umaram se, bezveze ili ne, ali umaram.. nikako da stignem na kavu s M, nikako da stignem izaci van s drustvom u porec.. ma nista ne stignem ovo ljeto.. sva sreca da B-a vidim relativno cesto!
Np: Lira Vega - unknown


Post je objavljen 08.08.2005. u 16:31 sati.