Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarka

Marketing

samo za vas...

...jeste vi znali da Hrvatska ima 79 otoka, 525 otočića i 642 hridi i grebena, a to je ukupno 1246. S tim da je 47 otoka nenaseljeno. Impresivno jel, da? Meni jest, pa sam tu informaciju htjela podijeliti.
(a s kim?...pa s vama... :) )
Bas sam malo prije razmišljala o tome kako nas Internet preplavljuje. Nitko danas ne može više bez interneta, on je postao kao neki poseban, virtualni svijet s kojim živa civilizacija upravlja i stvara neku sasvim, sasvim novu vrstu svijeta, kao da stvara neki novi život i svijet. Zapravo, kad malo bolje razmislim, kao da se svi počinjemo okupljati oko tog nekog drugog, nekima još "nestvarnog" svijeta bez kojeg - priznajmo - danas više nitko ne može. Npr., kad izađeš na ulicu, makar bez društva, oko tebe je hrpa ljudi, i ne osjećaš se kao da si sam na svijetu. Isti takav je princip i s internetom. Uvijek si u vezi s ljudima, bez obzira na to koliko je netko od nekog udaljen.
I zamisli sad da se moraš vratiti bar nekoliko desetljeća unazad...hmmm, za nas, djecu tehnologije i svijeta u kojem odrastamo uz internet, to bi bila prava katastrofa, jel da? Ako vam je dan loš, samo zamislite što mi imamo, a naši starci, naše bake i djedovi nisu mogli ni sanjati o ovome...pa ćete se sjetiti koliko ste sretni. I ne mislim pri tome samo na internet, nego na sve što nam život danas pruža, od higijene do tehnologije (ukratko od A do Ž). Ne smatram internet najnužnijom stvari na svijetu, jer to i nije, ali danas je ipak neophodan, mislim da se slažete... ajde malo prokomentirajte, da čujem glas naroda!
BY THE WAY, nadam se da vam se sviđa stranica. Primam sve kritike, jer mi mogu biti od pomoći...
...pussssssssssa...

Post je objavljen 08.08.2005. u 18:25 sati.