Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

to be or not to be...

veceras sam sa svedaninom i paragvajcem gledala hamleta. kazaliste na otvorenom. ako zanemarimo cinjenicu da smo dosli sat vremena prekasno, bilo je super. mislili smo da pocinje u 8, ali ocito nije. i morali smo sjediti na tvrdoj travi, ali bilo je ok. predstava je stavljena u malo modernije vrijeme i uocila sam par promjena. npr., u svom vlastitom napadu ludila, ofelija vadi mini klavir i pocinje pjevati/zavijati. jako smijesno. i sjetila sam se svih onih nasih interpretacija na engleskom...ah, to su bila vremena:)

kada se vozite podzemnom, vecinu vremena cete cuti veoma zanimljive poruke na razglasu. uglavnom vas mole da prijavite ikakve sumnjive radnje ili ostavljene torbe i slicno. njihovo geslo:"if you see something, say something". ne znam zasto, ali meni je to nekako...totalno americki. ta parola. enivejs, izademo mi iz podzemne (u bostonu od milja nazvanu T) kad ono hrpa punkera se gada kruhom. wtf?! ja i paragvajac se pogledamo i bez imalo razmisljanja oboje zaustimo:"ameri".

danas sam za ruckom pricala s Nj. bilo je bas lijepo pricati o hrvatskoj, na hrvatskom. on je u osnovnu isao u krsnjavog. i ucio je latinski i starogrcki od petog razreda, subotom. ali kaze da se sad barem moze razmahivati brojem jezika koje zna:) jesam vam rekla da ce david dobiti gitaru? vec duze vrijeme govori kako bi zelio nauciti svirati i sad ce mu se to obistiniti.

btw, D., onaj tvoj zadnji komentar je savrsen. nisam se mogla prestati smijati nakon sto sam ga procitala. thanx;)

Post je objavljen 08.08.2005. u 04:37 sati.