Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cold

Marketing

Uh...

Svjesna sam ja da ljudi samo prođu kroz moj blog kad na njemu ništ ne piše. Ne znam o čemu.....nemam inspiracije.....pa evo ovako.....3.8. mi je bio rođendan, ali nije bilo nekakve feštice jer ga slavim 21.8. tak da... =)
Prije par dana sam se vratila s mora, kako je zakon bilo....istina more je bilo malo hladno ( bila sam u Biogradu) ali ipak. Iva je išla sa mnom, a tamo smo bile sa ekipicom iz cijele Hrvatske, sa svih strana..a neki su čak i došli iz okolnih državica. Sve u svemu fenomenalno. Kasnije smo još išle na Brač kod moje stare frendice i ja sam na nekakvom vrtuljku dobila ogromnu šljivu na ruci...
Bavim se već jakkkkkko dugo plesanjem u "jumpu"..a i sviram električnu gitaru...nekak =)
E ovo vrijeme vani je koma...samo kiša baš bezveze, ništ se nemože radit po takvom vremenu....osim sjedit u kući i slušat mjuzu. Da već sam napisala kaj slušam pa to sad neću ponavljat,ali najgora stvar koja mi se dogodila da mi je buraz izbrisal svu glazbu s kompa... a nekaj malo imam na CD-ima....užas!
Evo došao je red da i ja napišem ponešto o nekome pa mislim da bibilo najbolje krenem li od jedne jedine moje najdraže planinarko girl ( hhehehhehehe, ubila bu me ) Ive Solarević znane kao...&W@. My best friend naravno....najluđa cura koju sam ikada upoznala i svakako najbolja osoba koju znam.S njom nikad nije dosadno...osim u specijalnim uvijetima....ali ipak. Također sluša stvari koje sam nabrojala za sebe,ima super stil i ne pravi se da je nešto što nije!!!!!! Sve najbolje!



Post je objavljen 07.08.2005. u 22:15 sati.