Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vivisector

Marketing


zdravo.,!

znaci sad bi trebo pisat sto sam jucer radio ok, pa ovako
Jucer me stari molio da mu pomognem u nekom poslu kod neke kuce i kaze da cemi platit 100kn
i ja budala pristanem kaze on ma nema tu toga puno maksimalno cemo biti do 5h.
ali to se oteglo do 7h pa sam ja popizdio jer sam znao da cu sad biti umoran i necu imat neku veliku volju za picem i biti cu jako umoran.
A tako nekako je i bilo samo sto sam malo,puno popio pa se i napio cugali smo na beckom igralistu Jovic,Vrbanic,Nikola i ja. Oni su kupili 2 Q-pack KARLOVACKOG i to smo pili dok nisu dosle neke curee predstavile su se one neke smo i znali ali ja nemam pojma kako se zovu a i nije vazno one su donesle kolu i ribara-vino i to smo pili mjesali i dobro se zabavili pa su dosle jois neke 3 zenske jedna je bila bas zgodna htjeo sam malo ju barit pa nisam zato sto imam curu a jebiga i tako bili smo tamo nekih sat dva dok me nije nazvala cura i rekla da došem po nju i tako ja napustam dobro drustvo i po zensku.
sa njom sam oso do parka malo se hvatali i ostalo pa na pijac i onda malo u vanadis moro sam otici da vidim kako su preuredili, nije lose malo previse mislim da je siva ali je ok , tamo sam jos popio pan tako da me dobro zdrmalo bio sam umoran pa i od malo alkohola sam bio malo pod gasom .
Joj sigurno znate Dorijana i Ivanu Š. to dvoje su obicni lušaci neznas koi koga vise voli a luda Ivana nezeli biti sa Dorijanom jer je bio sa nekom zenskom proslu subotu ma jebes ih odem ja do cure malo si sjeli hvatali se pa malo plesali malo pili dok mi nije dosadilo pa smo se odlucili malo prosetat bilo je vec negdje oko pola 1 a ja sam jedva gledo osli mi natrag na pijac i tamo sam skoro zaspo bio sam mrtav umoran bili tamo pol sata i ja reko odem kuc i dobro cura me otpratila kuc i onda osla
Ja otkljucavam stan suljam se da me stari necuje ja došem njega nema a super i brzo se zavuko u krevet i gotovo sjebo sam subotu.to je to


Post je objavljen 07.08.2005. u 19:26 sati.