Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

STVARNI HRVATSKI IZDAJNIK I CIGANIN MESIĆ NAPOKON IZVIŽDAN!

Mesiću zvižduci i 'Franjo, Franjo!'

Predsjednikov govor tijekom obilježavanja desete obljetnice Oluje prekidali su zvižduci i povici 'Ante, Ante!' i 'Franjo, Franjo!' Državni vrh odlučno poručio da je Oluja čista kao suza.

"Akcija Oluja bila je legitimna, opravdana i čista kao suza", poručili su iz Knina najviši državni dužnosnici, odučno odbacivši teze da se radilo o zločinačkoj, odnosno planiranoj akciji s ciljem protjerivanja Srba.

"Neće uspjeti oni koji Oluju proglašavaju planiranim zločinom s ciljem protjerivanja Srba", naglasio je predsjednik Sabora Vladimir Šeks.

"Slobodan Milošević i njegova zločinačka klika zaveli su veliki broj Srba i s njihovim vođama odgovorni su za egzodus, nagovorili su ih da dignu ruku na vlastitu državu i ostavili ih na cjedilu", rekao je Šeks, "Za to nije odgovorna hrvatska država, nego oni koji su ih pripremali za planirani odlazak."

Olujom je skršena zločinačka, teroristička paradržava SAO Krajina, koja je četiri godine terorizirala Hrvatsku i njene građane. "Srce terora i zločina bilo je upravo u Kninu",

Post je objavljen 06.08.2005. u 12:08 sati.