Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Paris Clubs

Le Depot, dance klub i cruising bar. Razočarali smo se jer je klub bio skoro prazan, a onda smo otkrili podrum u koji se sjatila većina gostiju. Uz drugi plesni podij u podrumu se nalazi i bezbroj hodnika i katakombi u kojima smo susretali zanimljive tipove koji su željno očekivali partnere za seks. Muzika je bila super. Ja nisam obraćao puno pažnje na porno filmove koji su se vrtjeli na ekranima. Erotska atmosfera mi je bila super. Međutim, Mick je ovaj klub nazvao sedmim krugom pakla. :-) Nije baš idealno mjesto za izlazak s partnerom.

Le Cab nam se svidio zbog fantastičnog designa (na slici). Glazba je bila odlična, ali nažalost nije bilo puno ljudi, što zbog toga što smo ga posjetili sredinom tjedna, što zbog astronomskih cijena (13 EUR jedno piće), što zbog selekcije gostiju na ulazu (takvo što u Californiji nipošto ne bi moglo proći, tužili bi ih zbog diskriminacije).

Le Batofar se nalazi na staroj olupini od broda koja začudo još pluta na obali Sienne. Na palubi je bar sa velikim svjetionikom, a u trupu dance klub. Brod nije velik, ali je prostor fantastično iskorišten. Šteta jedino da glazba nije bila po našem ukusu.

Još nismo pronašli idealno mjesto za noćni izlazak, ali preostala su nam još dva mjesta od kojih puno očekujemo...




Post je objavljen 05.08.2005. u 02:30 sati.