Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orcahr

Marketing

SmS ili razglednica?

Image hosted by TinyPic.com Neki dan me probudio u noći piskutavi zvuk na mobitelu da imam novu poruku. Bila je od jednog mog frenda koji je na moru.MMS slika i ispod napisano " Pozdrav s plaže, gdje se pije, a nikako da se napije!!!" LOL za poruku!!!!!!!!
Prihvatili smo novu tehnologiju:SMS,MMS,E-MAIL,Internet...i stotinu drugih stvari.One su već toliko impletirane u naš život da valjda više nemožemo niti zamislit dan, a da nešto od toga ne koristimo! Zapital sam se ,gdje su oni dani kada smo pisali razglednice??? Da li nam je ipak jednostavnije nabrzinu uslikat neku sličicu, ispod napisat kratku porukicu i sve poslat nekom na mobitel??? Da li nam je život stvarno postao takva kolotečina, da više niti na god. odmoru nemamo vremena??
U razglednici je ipak bila neka toplina, ona je bila izabrana samo za Vas. Razglednicu ste mogli stavit na stol, zid, pored TV-a...ostalo je nešto za uspomenu, nešto za cijeli život.
Ne sjećam se kad sam zadnji put dobil neku razglednicu, samo masu MMS-a i SMS-a ! Priznajem da niti ja više ne šaljem razglednice, uglavnom se javljam preko mobitela.Prihvatili smo SMS jer ga plaćamo par lipa, poruka stigne odmah do primatelja, i sve je daleko jednostavnije...ali smo odbacili opet onu toplinu, koju ipak imaju samo razglednice!

Post je objavljen 05.08.2005. u 01:04 sati.