Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xtina

Marketing

Volim cure i kad me vežu

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

U ljudskoj je prirodi seksati se svakog dana, ako je to moguće, rekla je u provokativnom intervjuu Christina Aguilera, otkrivši svoje najsočnije seksualne fantazije.

Provokativna pop zvijezda Christina Aguilera otkrila je u intervjuu za britanski tabloid "News of the World" da voli kinky igrice - posebno vezanje za vrijeme seksa!

"Nemam ništa protiv ako moj ljubavnik želi eksperimentisati s vezivanjem lisicama!", rekla je dvadesettrogodišnja gospodarica top-lista.

"Koji je smisao suzdržavanja dijela svoje ličnosti, ako je to napaljivo i oboje vas uzbuđuje", zapitala se Aguilera, dodavši: "žena sam od krvi i mesa koja se ne srami svojih seksualnih potreba. U ljudskoj je prirodi seksati se svakog dana, ako je to moguće".

"Ponekad volim nježno vođenje ljubavi, a ponekad volim grublju igru, u kojoj ne dopuštam muškarcu da bude dominantan", rekla je Christina, koja je u jednom intervjuu dala naznačiti kako je pali i seks s djevojkama.

To je potvrdila i britanskom tabloidu. "Moram priznati da me uzbuđuje ideja da dvije djevojke završe skupa u krevetu. Žene su prekrasna stvorenja i pogled na njih kako se međusobno ljube ili maze vrlo je napaljiv."

Otkrila je i svoju najvruću maštariju: izvući nekog zgodnog obožavaoca iz publike na koncertu i odvući ga u svlačionicu na seks nabrzaka.

"Često primijetim nekog dečka u publici i pomislim: Mmm, sviđa mi se kako izgledaš!", povjerila se Aguilera cjelokupnom čovječanstvu.

Ovo je malo starija Christinina izjava, vjerojatno se je sjećate od prije. Hvala Miranu Madonna.blogšto mi je poslao taj članak!!










Post je objavljen 05.08.2005. u 10:57 sati.