Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pastel

Marketing

Partnerice

Milovala joj je leđa. Nikada prije nije posegnula za njenim tijelom. Imala je dodire s drugim curama, ovo nisu prva ženska leđa koja su pod njenim dlanom, nije prva glava koja je u njenom krilu, ni ruke na bedrima nisu ništa novo. Jedino što još nije iskusila je to da usne ostanu s druge strane tkanine. Poželjela ju je na tren, kao što muškarci požele bespomoćne žene, životinjski naslute priliku za lako osjemenjivanje koja sublimira u goruću želju. Silvijina se upravo razbuktavala. Pojačala je pritisak na leđa i utirala u mesu kanal k zadnjici ne prolazeći križa, već kružeći tim dijelom tijela, a zatim vraćajući se drugim kanalom nazad, do masaže vrata. Osjetila je tri drhtaja: potmul, pastelno nježan i temeljit val koji se širio Anjinim tijelom, zatim kratak i rezak pomak koji je osjetila na bedrima i svojim željnim preponama i, na kraju, rast procijepa koji je kroz njenu vlastitu kičmu došao od dna želja do zaparenja u vratu i pozadini vlasišta. Svaki novi partner je izazivao cijepanja drugih dijelova tijela, svaki je ostavljao svoj novi, osobni pečat njenoj seksualnoj funkcionalnosti.

Kao zrela cura to još nije znala.
Kao mlada žena je to tek otkrila na sva tri partnera.
Sada je kasno za istraživanje.

Anja se ustala i pogledala u svoj trbuh, pa pomakla svaki komad tkanine oslobađajući trbuh i naginjući glavu što dublje preda nj, a Silvija je krenula rukom za leđima ne mareći za iznenađenje koje je nova poza nesuđene partnerice izazvala.
Potpuno je luda. Vidi je samo, kako bulji u taj svoj ravni trbuh, pogledaj ju samo kako pažljivo promatra tu svoju njegovanu kožu! Izmaknula je, luda. Bože, što s njom?

Želja je kopnila onim ritmom kojim je ruka napuštala leđa i povlačila se u nespokoj krila.
Poželjela si me?
Da.
Zašto me ne uzmeš?
Hoću.

Najbolja je imala novo lice. Anja ju još nije vidjela poluotvorenih usana i mutnog pogleda pod gotovo zatvorenim kapcima, posebno ju nije mogla vidjeti kako se potpuno ženskastim gegavim pokretima približava njenom licu, ni kako se kao da je gurana lelujavim zatkom naginje nad nju, provjerava nešto u njenom pogledu i naposlijetku zaranja u ugriz u tkaninom još zaštićen pubis. Mljackala je čvrsto se oslonivši rukama na podlogu kraj žrtvinih bedara, slina je natapala trenirku, pa gaćice, pa vaginu, pa unutrašnjost vagine. Zaustavila se, znala je kada treba povaliti razbijenu ljušturu, blago joj obujmiti lice rukama i postaviti ga na pravo mjesto na mekoj podlozi.
Sada ćeš ti uživati,

rekla je ne stideći se cinizma, čučnula pripasujući svoje stidne Anjinim usnama. Sve je morala sama napraviti jer se ova nesposobna nije ni pokrenula. Kurtoazno je napućila usne kao da nešto želi durenjem izbjeći, a lovkinja je sve radila kao da svojom vaginom stimulira Anjine usne i to je radila kratko, do brzog orgazama izazvanog situacijom nadmoći više nego nadraživanjem spolnosti. Svalila se zapuhana na dvosjed dok je soba još ječala njenim grlenim svršavanjima.
-Šteta što nisi svršila...
-Jesam, samo ne znam koliko puta.


Post je objavljen 04.08.2005. u 09:22 sati.