Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/messenjah

Marketing

Ništa se ne gubi


Ovo pregolemo knjigovodstvo Božje je pravednost Vječnoga. Ništa se ne gubi - sve je popisano. Svaka trun prašine, svako zrno pijeska, svaki atom, svaki osjećaj i svaka naklonost, svaki dašak vjetra i svaka zraka sunca, svaka zraka mjeseca i svaka zraka zviježđa, svaki spermij i svako jajašce, svaka stanica ljudskoga tijela je registrirana.

Svaki spermij, koji kod sjedinjenja muškarca i žene traži put do jajašca i potiče diobu stanica, već je vođen od materijalnog kozmosa; njegov put biva odmah zabilježen. Nastane li tada fizičko tijelo, ono se registrira u materijalnome kozmosu od prve diobe stanica. Proces rasta biva vođen od kozmosa a istovremeno, vibracija i svaki pokret nastajućeg tijela u utrobi majke, ponovno građen u svemiru. Makrokozmosi pada registriraju umiranje i nastajanje svakoga čovjeka, svake biljke i svake životinje i prate kako umiranje tako i nastajanje.

Svaka generacija ima druga životna pravila i druge oblike života, i u ophođenju s ljudima i carstvima prirode; oni su u svim podrobnostima zabilježeni i obuhvaćeni. Medicinska, privredna i znanstvena saznanja jednog naroda i što on čini iz toga, svako čuvstvo, svaki osjećaj, svaka riječ i svaki postupak - makrokozmosi pada registriraju sve.

Moćni kompjutorski sistem pohranjuje svako saznanje koje se prvo prihvaća kao genijalno a zatim opet odbacuje kao iluzija. On snima i briše i dodjeljuje uzroke onim ljudima koji su svojim medicinskim, znanstvenim ili gospodarskim metodama su manipulirali ljudima ili prirodom, dakle stvorili uzroke.

Svaki životni oblik - bila to i najmanja mikroba koja se sasvim postupno izgrađuje i stupa u akciju - registrirana je u svim kretnjama svoga života od materijalnoga kozmosa i praćena od vječnoga bitka. Materijalni makrokozmos opaža svaki proces raspadanja i prema agregatnom stanju koje je nastupilo, pohranjuje. Materijalni makrokozmos kontrolira sve procese raspadanja u Zemlji i na njoj, u vodi i u zraku - bili to i najmanji životni oblici koji se ne mogu opaziti fizičkim očima - u svim njihovim stadijima i registrira u svakoj odgovarajućoj poziciji.



Jah

Post je objavljen 03.08.2005. u 23:41 sati.