Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marijanmalcevic

Marketing

back to the hood

Vratijo sam se doma. Baš je bilo dobro.
Kak nam je bilo, opširnije se može pročitat na blogiću moje kćeri.

Petra

Najme kaj, svih je deset dana bilo posvećeno većinom njoj. Sad bi pasalo još par dana samo sa ženom. Nije ništ' strašno to kaj velim. Obožavam svoje dijete, ali shvatit će oni koji imadeju djecu da nekad treba odmor i djeci i starcima od 24-satnog odgoja.

Ovđe se mogu vidit sve fotke s ljetovanja u Pakoštanima i okolici od 22. srpnja do 1. kolovoza.

Malčevići: 3 + 1

Evo nas četvero. Troje vidljivih golim okom i jedno biće vidljivo zasad samo ultrazvukom.
Do dolje smo se tri sata kotrljali po autocesti. Inače ne bih, ali trudnica i trogodišnja kćer dva su jaka razloga za platit 117 kuna u jednom smjeru.

Podsjetimo se malo štiva koje sam objavljivao u Večernjaku i Reviji HAK-a, a dobro će doć svim putnicima prema dolje. Od Lučkog do našeg izlaza (Benkovac, Biograd, Pakoštane) ima 7 odmorišta s benzinskim postajama. Dobro su raspoređena, u prosjeku svakih 40-50 kilometri. Za populaciju obiteljskih putnika bitno je spomenuti odmorišta s dječjim igralištima: Petrol Desinec (17.km), Tifon Dobra (68.km), OMV Janjče (157.km), INA Zir (198.km), Tifon Jasenice (236.km) i OMV Nadin (268.km).

Većinu smo vremena potrošili u Pakoštanima, na zadnjoj plaži iza Med Cluba. Jedno kupanje na prepunoj plažetini u Biogradu nije nam se baš previše svidjelo, ali je zato ostao u dobro sjećanju jednodnevni izlet na Krku. Najprije kupanje u samom Skradinu, a zatim odlazak brodom na slapove.

Skradinski buk

Preporučam odlazak u Nacionalni park Krka. Bjutiful.
Nažalost, cijene nisu bjutiful. Ulaznina od 60 kuna je donekle okej, ali cijene cuge i klope su zaista bezobrazne. Npr 20 čuna za pol litre mlake pive. Još da je restač na samom slapu, pa da mi voda šprica po nogama, to je okej, možeš mi naplatit ugođaj, ali na bezveznim klupama u šumi, no thanks.

Post je objavljen 03.08.2005. u 19:55 sati.