Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

stef fright....uuuuuuuhhhh

ona noc me potpuno izbacila iz takta. sam mi je bio-ritam potpuno poremecen. a u petak test. samo da se toga rjesim. ovaj vikend idemo gledati star wars. jeaj. dolazim s vecere. zanimljivi razgovori o marketingu i kapitalizmu. B. ima stvarno lijepe oci. to nije normalno. a cak nisu ni plave:) znam, nisam normalna. sto se svedanina tice, sada sam vec prilicno sigurna da na tom polju nece biti nicega. sve cimerice su si nasle nekoga. da, ja sam crna ovca u sobi...oh, well. nego, jucer sam vidjela jednog tipa koji izgleda kao fakfejs. ne mogu vjerovati da sam mu zapravo napisala ime. nisam to ni skuzila. enivejs, iako tip ima smedu kosu, isto je kovrcava i kratka. faca mu je potpuno ista, samo sto ovaj tip nosi naocale. i ima crne starke. ali nema plave oci. ja mislim. nisam mogla vjerovati koliko me podsjetio na njega. to mi uopce nije trebalo. samo je pogorsalo moje, vec prilicno lose, stanje.

zaboravila sam vam spomenuti. ima jedna smijesna stvar vezana za moja predavanja. nas profesor nam, svaki put kad se potpuno prepustimo apatiji, da jednu vjezbu - tree exercise. nesto tipa istezanje. cucnes i primis se za nozne prste. zatim se polako istezes i dizes ruke u zrak. negdje oko te tocke mi se kao istegnemo i spustimo ruke, iako to nije kraj. on nastavlja. pocne mahati rukama, "u ritmu vjetra" i kaze "oh, isn't it good to be a tree? trees do calculus..." i tamo mase rukama. prilicno zanimljivo, zar ne? ali svaki put me to jako razveseli:)

P.S. A., sjecas se da smo ono jednom (prije neka 3 mjeseca) pokusavale odgonetnuti iz koje pjesme je jedan od onih citata na mom zidu ("ur faith lies...")? e pa, cd je warning, a pjesma je 7. nadam se da ce ti to pomoci kod onog vjecnog pitanja: "sto je pjesnik time zelio reci?";)

Post je objavljen 03.08.2005. u 01:14 sati.