Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Milanove nebuloze

´Rad oslobađa!´ -uzviknuo je Milan Bandić gradonačelnik Zagreba, vraćajući se u subotu s novinarima i pročelnicima gradskih ureda sa Sljemena, gledajući građevinske radnike koji su ga pozdravljali. Kada su mu novinari pokušali reći kako bi ipak trebao paziti što govori u javnosti, Bandić je dometnuo: ´Nacisti nisu bili baš skroz blesavi.´
Čitajući jučer ovu vjesticu u novinama, uhvatila sam vlastitu ruku kako nekontrolirano i nemilosrdno brzinom muho-ubojice leti prema mome čelu. A nakon što sam pročitala i sljedeće: ´S indignacijom odbacujem monstruozne konstrukcije, objede i laži. Nisam lagao, niti bježao´ uzvratio je Milan Bandić novinaru koji je ustvrdio da je ovaj i kad je vozio pijan, uhvaćen u laži… - uhvatili su me i facijalni grčevi. Nešto jako slično smijehu, ali u kombinaciji s gnušanjem. Zabrinuta za vlastito zdravstveno stanje, brzo sam odložila opasan članak i pohitala po čašu hladne vode. Apaurina nije bilo, pa sam nadomjesno progutala bonbon – Pez. Nakon par minuta stabilizacije krvnog tlaka i povrata zraka u lijevo plućno krilo, zastrašujući tikovi - netragom nestadoše. I iako se ne okupah u kadi, već u vlastitom znoju – Heureka! Dođoh do zaključka. Kako da to najbolje rečen, hm, recimo ovako – Milanove nebuloze stvaraju mi neuroze.

Milane budaletino jedna kretenska da kretenska tebi je pamet u gaćama jel´da je a ne u glavi a i tamo ti nije ku..c nego grašak kad nemaš muda priznat da si pogrišija jesi čuja arogantni prašče šta se na Sljemenu obločeš pa ne znaš šta trkeljaš i onda kad zasereš taj tvoj napumpani ego ne da ti priznat da si u krivu pa makar crka i onda ono već posrano još dodatno gacaš debilu jedan da debilu šta si klasičan primjer muškog klimaksa pa se okolo kurčiš šta bi se narodski reklo sve više drči okad manje p.či i glumiš Cezara i pitam te ja sada pa ima li u ovoj zemlji ijedne normalne osobe koja neće kao uzor bržebolje spominjati naciste i tko te za gradonačelnika izabere jadna mu majka eto koga iz svog džepa financira eto tko mu maloumno naciste zaziva eto tko mu zemlju pred svitom sramoti jedan jedan jedan obični drkojeb!!!

Uf, odmah mi je lakše… moćan ovaj Pez ;)

Post je objavljen 02.08.2005. u 19:47 sati.