Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Odvjetnik Luka Šušak podnio kaznenu prijavu zbog prijetnji smrću



Nakon 7 dana od prijave prijetnji uspio sam ishoditi ovu potvrdu VIII PP Kruge, plativši ju 20 kuna biljega


Moj odvjetnik Luka Šušak po primitku potvrde žurno je podnio kaznenu prijavu Ognjenu Haramini i Odjelu organiziranog kriminala PU Zagrebačke, gdje se slučaj formalno vodi, a na koncu bi Općinsko drćavno odvjetništvo u Zagrebu trebalo odlučiti hoće li ju prihvatiti ili odbaciti. Vidit ćemo još kako će reagirati Švicarci.

POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA
Odjel Organiziranog kriminala

ZAGREB, HEINZLOVA 89

PREDMET: Peratović Željko – kaznena prijava, dopuna kaznene prijave

I

Željko Peratović, novinar «Vjesnika», podnio je 22.07.2005.g. VIII-oj Policijskoj postaji kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe, koje su imenovanom prijetile smrću. Ova postaja proslijedila je kaznenu prijavu Odjelu Organiziranog kriminala PU Zagrebačke.
Supruga Željka Peratovića, Nada Peratović je državljanka Švicarske Konfederacije i ona je u vezi prijetnji koje su upućene Željku Peratoviću obavijestila veleposlanstvo Švicarske u Zagrebu i u stalnom je kontaktu s predstavnicima tog veleposlanstva.

Prema spoznajama Željka Peratovića njemu su upućene prijetnje e-mail poštom iz Švicarske iz Solothurna. A prijetnje ubojstvom uputio je Max Soldo.

U prilogu vam dostavljamo prijetnje upućene e-mail poštom (8 stranica).

II

Molimo da ovom odvjetničkom uredu dostavite kopiju kaznene prijave koju je podnio Željko Peratović na zapisnik kod VIII Policijske postaje u Zagrebu. Također molimo da ovaj odvjetnički ured se obavijesti o stanju predmeta i u kojoj fazi postupka se nalazi kaznena prijava koju je podnio Željko Peratović.


Luka Šušak, odvjetnik
Iblerov trg 6/2
Zagreb


U Zagrebu, 29.07.2005


Post je objavljen 02.08.2005. u 10:03 sati.