Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kantrida

Marketing

Rijeka - Cibalia 4:1

Ova tekma iz sportske perspektive je pokazala poznatu stvar da Rijeka može igrati vrhunski protiv momčadi koje su došle igrati, a ne bunkerirati se poput Pule u prošlom kolu. Sve riječke akcije su tekle nekako kao po žici, golovi i šanse su pljuštale, super performansa, dobro za samopouzdanje cijele momčadi. Svaka čast Prpiću na hattricku, bravurozna partija.

Glede navijanja, opet se sve zna, već drugi put u tjedan dana Armada je zastupljena na zadnjoj stranici Novog Lista. Kroz ovih desetak godina što idem na tekme, centralne tribine su "navijale" samo u situacijama kada bi Rijeka vodila par golova razlike, ili nakon tipa trećeg uobičajenog nagovora sa zapada (Centralne pičke). Ovaj put su pokazali da su i oni "evoluirali" i sami od sebe sa pljeskom odpratili "manjinu sa Zapada" i sa još većim pljeskom objeručke prihvatili novoga heroja Kantride.

Slijedi, prvi derbi ove sezone, Dinamo - Rijeka, a potom prvi korak prema Ligi UEFA. Momčad se uigrala, golovi padaju, klupa je jaka, sve u svemu predstoji nam još jedna uspješna sezona.









Post je objavljen 31.07.2005. u 12:57 sati.