Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

napokon! ;)

ne znas kako si me razveselila svojim javljanjem...presretna sam. osjecam se kao da sam godinu dana bila izvan civilizacije. zapravo jos uvijek i jesam. osim tebe, nitko mi se nije javljao. ah, barem cemo imati o cemu pricati kad se nademo. inace, sutra imam mali test iz matematike. nadam se da ce to proci dobro jer onaj zadnji test me totalno deprimirao. neki dan sam gledala dnevnik na netu. very cool.

nego...u zadnje vrijeme sve vise i vise razmisljam o fakfejsu. ne znam zasto. mozda znam jedan razlog. ono vrijeme u mjesecu, hormoni divljaju:) cak sam mu i pismo napisala. ne! necu mu to poslati. iako mu znam adresu. barem mislim da znam. ali ne bih riskirala da to pismo dode u tude ruke i onda bude svasta. besides, tada bi imao i pismeni dokaz protiv mene, a tu sam lekciju vec jednom naucila;) malo me brine sto ne mogu prestati razmisljati o njemu. ozbiljno mislim da cu mu se javiti kad se vratim doma. da, da, znam, kazni se:)

bas me zivo zanima sta svi rade. stara mi je poslala pismo. ona trune doma, nista ne radi. ponudila se da mi pospremi ormar...prala je neke moje obleke koje sam nosila kad sam bila mala. ali uskoro im dolazi D., pa ce im biti zabavno. a ja jos tri tjedna ovdje. danas sam opet vidjela Nj. u zadnje vrijeme ga cesto vidam. cini se da mu sve ide ok. jedva cekam da prode sutrasnje predavanje. napokon vikend. i ucenje, i ucenje, i jos malo ucenja. ne znam, mozda i ovaj vikend bude zabavno. nadam se. mislim da su sve moje cimerice nasle nekoga ovdje. where's my whore?!;) u zagrebu...ok, idem prije nego se jos vise naljutite na mene. pusa

Post je objavljen 29.07.2005. u 01:06 sati.