Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staro

Marketing

Razmisljanja i zelje

Evo mene opet!

Sad sam u kuci od tableta u nekom sugavom hotelu na netu jer doma nemam net. Al nema veze.

Htio sam vam pisati o Jovenciti. Ona je "Ona" i prijasnjih postova. Dakle sto sam htio reci?

Nasli smo se. Priznao sam joj nakon vatrenih pogleda da mi se svidja. Posto je zaueta nije znala sto bi rekla. Kasnije smo puno pricali na telefon. Priznala mi je neke stvari. Priznala je da nije mogla zaspati te noci kad sam joj rekao da mi se svidja. Osjecala je moj miris na svojoj jakni. Htjela mi je doc na vrata ali nije.

Drugi dan smo morali svaki u svoj grad. Rekla je da se s deckom/muzem ne slaze. Da je s njim od 19-te, sad ima 24. Rekla je da joj neda pare za nista, da ju ne izvodi van i da joj prigovara kad nesto ne skuha za rucak.
Rekla je da se od naseg susreta promijenila i da je dosla kuci taj dan sva sretna. Rekla je da joj je muz to primjetio i da je postao prema njoj sav njezan i drag to neko vrijeme.

Moja jednadzba: ona i on su gnjevni jedno na drugo. Ja i Jovencita se sretnemo i prvi put dobijer paznju od nekoga od tko zna koliko vremena. To ju razveseli, ona prestaje biti gnjevna jer je dobila to sto joj fali. Kad ona prestane bit gnjevna, prestane i on. Ona mi se svidja, ja sam joj dao paznju, i njen odnos s muzem se promijenio na bolje. A ja to ne zelim.

Rekla je da ce poslije ljeta vidjet hoce li se rastat s muzem.

Cujemo se cesto. Mislim na nju i ona na mene. Kad se vratim u hr iznajmit cu si stan tamo gdje ona radi i bit cu s njom.

Jedino ne zelim da ju ta paznja promjeni, da se vrati u svoj grad i da zbog te promjene ostane s muzem kao i u situaciji prije.

A ja zelim provesti vrijeme s njom. I sad sto da radim. Mislim da cu poslusat osjecaj, a logicno cu ukljucit kad vidim razvoj situacije.

Dotad zelim ulovit par komada ovdje. Jedino je problem sto toliko radim da se ne mogu opustiti i otici u lov. Opterecen sam. Bar cu sutra probati na poslu uloviti neku od klijentica. Ove sto sam dosad vidio nisu prezgodne. Ocu ovdje curu s otoka, tamnu seksi. Imaju dobra dupeta!

Post je objavljen 29.07.2005. u 00:47 sati.