Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchi19

Marketing

PROBLEMI...

Evo mene opet. Najprije svima želim zahvaliti na savjetima i komentarima. Nadam se da će biti sve OK.
Danas sam cijeli dan bila na moru u Opatiji, bilo je fantastično, samo što je more malo pretoplo za moj ukus, no ipak sam se uspjela rashladiti. Ovo je službeno bio moj 15. put na moru ovog ljeta. Sigurno pomišljate da sam kakva luđakinja koja to broji. Prošle godine sam bila svega 12 puta cijelo ljeto, a to je jako malo s obzirom da mi je more pred nosom. Naime, imala sam 2 ispita do uvjeta, pa sam se posvetila štrebanju i nisam se mogla baš opustiti na moru. No, sada je drukčije, nemam uvjeta da mi visi nad glavom, pa mogu biti malo opuštenija. Moram priznati da sam zaita opuštena nakon dugo vremena. Baš mi godi malo odmoriti mozak od knjižurina.
Kad sam se vraćala kući, u jednom butiku sam vidjela majicu, 49 kn, pa sam je kupila. Baš sam zadovoljna.
Jučer sam pričala s jednim mojim frendom. Žalio mi se kako nema sreće u ljubavi, kako mu ništa ne ide od ruke itd. Najgore od svega mi je što mu uvijek dam isti savjet, on ga ne posluša i opet mi se žali. Svi kažu da sam pravo rame za plakanje i da dobro slušam, čak mi nepoznati ljudi na autobusnoj stanici znaju započeti razgovor i otvoriti mi dušu. Jedna frendica mi je rekla da imam suosjećanu facu. Ne želim da ovo ispadne kao hvalisanje, jer to nikad ne radim.
Da se vratimo na frenda. Naime, on teško hoda i većina cura ne želi s njim vezu upravo zbog tog nedostatka. On je stvarno jako dobar dečko, ali teško je naći cure koje će ga prihvatiti kao takvog. Sve u njemu gledaju jednog jako dobrog frenda zajebanta. Stvarno bih htjela da nađe neku dobru curu, jer to zaslužuje. Jučer mi je zvučao kao da su mu sve lađe potonule, jednostavno želi biti voljen, a to ne može postići. Još je više u bedu, jer mu najbolji frend sad ima curu, pa je stalno doma. Htjela bih mu pomoći, ali ne znam kako. Rekla sam mu da jednostavno odustane, da prestane u svakoj curi gledati moguću potencijalnu i pitati se da li je ta ona prava, jer kad se najmanje nadaš, onda te ljubav uhvati i ne pušta. Znam da je to individualno, ali ja am mu to savjetovala počevši iz vlastitog iskustva.Što vi mislite?
Šaljem vam svima topli pozdrav iz Rijeke. Pusa




Post je objavljen 27.07.2005. u 21:20 sati.