Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorkovidovic

Marketing

Novi brand Siska

Dobro jutro blogeri! Najkraće: Od sinoć je ovdje komisija koja ocjenjuje uređenost gradova kontinentalne Hrvatske za nagradu Zeleni cvijet. Ocjenjuje se uređenost trgova, parkova, okućnica balkona, oznake ulica i kuća, suveniri i td.
Nadam se da ćemo i ove godine pobrati neka priznanja, jer za razliku od većine nesiščana, koji za grad znaju tek po senzacionalističkim napisima iz crne kronike, i koji ovaj grad doživljavaju kao industrijsku staretinarnicu u kojoj smrdi, koja se ne čisti, gdje siromašni i otpušteni radnici besciljno bauljaju zapuštenim ulicama, mi koji ovdje živimo, ali i oni koji ovdje svrate, itekako znamo da nije tako. Istina, još smo daleko od onoga što možemo učiniti za ovaj uzbudljivi (potencijalno) grad.
Preksinoć sam vozio gradom, sve do industrijske zone, poznanicu. Bila je uistinu iznenađena, pa i uzbuđena viđenim. Šarm ovoga grada savim je originalan i jedinstven. Shvatio sam kao kompliment, kada mi je negdje između termoelektrane i KP-6 rekla da uvijek mislila kao je Sisak običan grad, baš kao npr. Bjelovar ili Varaždin, ali da je ovdje riječ o nečem sasvim osebujnom. Razmišljam o tome. Trebamo doista novi brand Siska.
Bilo bi mi zanimljivo čuti vaša razmišljanja o tome.Kako biste željeli da se misli o Sisku i kako da se doživljava.Početak malog natječaja.
(Inače u jesen krćemo i s profesionalnim osmišljavanjem toga novog branda)

Post je objavljen 27.07.2005. u 07:38 sati.