Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kantrida

Marketing

Rijeka - Pula Staro Češko 2:2

Rijeka je u prvoj tekmi 2005/2006 sezone uknjižila samo jedan bod. Stvarno je bilo neočkivano viditi da jedna momčad koja se dolazi braniti, bunkerirati, uspije već nakon 20 minuta uvaliti dva gola. Nadam se da je ovo samo početna nesigurnosti, jer Pulina momčad nije pokazala nikakvu posebnu igru... Zapadnu tribinu su, uz udarni transparent Armada i Sami Protiv Svih, krasile samo Hrvatske zastave kao poruka glede angažiranja Jugo vratara Žilića. Uz to, tijekom utakmice dignute su poruke Svoje Nedamo i Mi Nismo na Prodaju. Da se osvrnem i na suca - taj tip je totalni idiot. Oni koji su gledali neke od prošlih tekma gdje je ova kreatura sudila i sami mogli viditi da ovaj specijalac mora imati neku vezu u Udruzi Sudaca, jer ovako bi mogao valjda i ja suditi.

Ovaj vikend nam slijedi Cibalia, koja je bila dosta loša protiv Dinama (bar prvih 20tak minuta što sam gledao i skoro zaspao). Tekmu će možda i "obilježiti" ulazak nove Ježićeve akvizicije, ali još imam nade da se to neće desiti. Da ne otvaram neke teme, evo link na obavezno "štivo" - današnje priopćenje za javnost KN Armada.

Još jednu stvar da spomenem. Pa stvarno dobar PR (public relations) ima "vice-kapo" Koljanin. Danas i u Novom Listu i u Sportskim se piše o tome kako nije prihvatio opciju koja je kao fol de facto bila riješena da ide kao trener u Kuvajt. Kaže da je potreban Ježiću ovdje. Nije baš da bi mnogo ljudi plakalo za njim. Velika faca taj Koljanin, bio je pomoćnik Ottu Bariću - pa kome je ova činjenica uopće pozitivna???

Post je objavljen 25.07.2005. u 19:02 sati.