Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojmalidnevnik

Marketing

Nedjelja 24.07.2005.

Danas sam se opet uspio naspavati do 11:00 onda smal talk sa babom i stari je bio doma.. Jako brzo su nam stigli gosti. Ujak, ujna, bratić i njegova cura došli nam u posjetu koja je bila dogovorena.. Na tzv nedjeljni ručak. Kad su došli smo se razpričali o svemu i svačemu i tako nam je prošlo prijepodne i došle su moja stara i moja cura..

E sad «rat»! Inače kad smo tako zajedno moja cura bratić i njegova cura uvijek je neki rat u toku.. Naravno mi bratići se držimo zajedno s jedne a žene s druge strane.. I tako nam je otprilike cijeli dan prošao na međusobno zajebavanje i bilo je fora svima niko se nije ljutio i bilo je super..

Pred večer smo otišli u Grad na sladoled i poslje sladoleda prošetati do jame. Također je proteklo sve vrlo ugodno. Kad smo se vratili doma priključili smo digitalac na tv i gledali slike koje smo slike kroz dan..

Poslje toga lagana večera pa su oni otišli doma a mi lagano pospremili i u sobu na kauč gledali tv.. Cura mi je zaspala a ja sam po milijunti put gledao Rockya :-)


Post je objavljen 25.07.2005. u 17:11 sati.